“Ергенът” Евгени се подигра жестоко с първия Виктор СНИМКА

Admin

В новия сезон на “Ергенът” става все по-любопитно откъм реакции, но не само от страна на момичетата, които не спират да удивяват с капризи и причудливо поведение на моменти, но и на самия най-желан тв ерген.

Във вчерашния епизод на романтичното риалити, излъчвано в ефира на bTV, Евгени Генчев направи нещо, което дълго ще се коментира в публичното пространство. Никой не е очаквал точно от него да засегне предшественика си Виктор Стоянов. Но това е вече факт!
Елена от “Ергенът” се пусна гола и призна… СНИМКА 18+
Евгени не пропусна възможността да демонстрира превъзходството си във всяко едно отношение пред “колегата” си в първи сезон, което не остана незабелязано от зрителите на риалити формата.

Снощи зрителите видяха как пианистът се подигра с фитнес маниака. Когато момичетата му казаха ласкави неща, той помисли леко и отвърна с усмивка “Много мило”, след което бурно се засмя заедно с жените около себе си. Това показа, че Евгени се има за много по-напред във всяко едно отношение спрямо Виктор, макар да не го назовава директно.
Брутална истина за Мони от “Ергенът” отврати мрежата СНИМКИ
Тази негова реплика съвсем не бе случайна, тъй като в миналия сезон на риалитито именно Виктор често я използваше. Казваше “Много мило” и в един момент това стана дори негова запазена марка. Ето, че сега музикантът направо му се присмива, използвайки фразата му.
За разлика от Евгени обаче, Виктор пускаше повече шеги на момичетата, което го прави със сигурност и по-забавен в техните очи. Дали и Евгени няма да направи рязка промяна в поведението си, предстои да разберем./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Почина актьорът Том Сайзмор

По-рано тази седмица научихме, че надежда Том Сайзмор да оцелее няма, след като на 18 февруари той получава мозъчна аневризма. Тогава мениджърът на актьора съобщи, че на семейството му предстои да вземе решение дали да прекрати живота му. Сега обаче става ясно, че вчера, 3 март, Том Сайзмор е починал […]