Йорданка Христова срази новите водещи на bTV с коментара си

Йорданка Христова е крайно разочарована от новите водещи на съботно-неделния сутрешен блок на bTV – Бесте Сабри и Митьо Маринов. Голямата ни певица никак не долюбвала младежите, които от началото на есента поеха щафетата в предаването “Тази събота и неделя”, заемайки местата на досегашните водещи Жени Марчева и Диана Любенова.

Бесте и Митьо бяха назначени от бившия директор в медията Антон Хекимян, след като с неговата благословия от шоуто бяха детронирани дългогодишните водещи, но след вълната от неодобрение срещу радикалното решение двете тв ветеранки да бъдат свалени от ефир, преди да напусне ръководния си пост, Хекимян върна Марчева като водеща на рубриката “Защо, господин министър?”. Любенова обаче, остана в графата безработни.

Докато двете с Жени бяха на екран, Йорданка Христова беше техен чест гост и неведнъж е показвала симпатиите си към журналистките, които са почитателки на творчеството й. Освен това изпълнителката обичала през уикендите да гледа предаването им и като зрител.
“Липсвате, девойки! Новите са за тъпо детско предаване”, пише Христова във фейсбук преди дни под снимка на Марчева и Любенова, на което двете й отвърнаха със сърчице. След думите на Йорданка, изстреляни в публичното пространство, едва ли новите водещи ще имат смелостта да я поканят в студиото си, а дори и да им се наложи, вероятно тя самата не би приела да я интервюират, предвид негативното й мнение за тях, пише “Флагман”.
След като Диана Любенова беше отстранена от екипа на bTV, мнозина си помислиха, че отново ще се завърне към актьорските занимания, но всъщност до броени седмици тя щяла да пак да грейне на екран, този път в БНТ. Това потвърди и бившата й колежка и близка приятелка Мариана Векилска, която също има свое предаване в националната телевизия от няколко години. В медийните среди се носи клюката, че Любенова щяла да заеме мястото на Люба Пашова в предаването “Извън играта”, пише още изданието./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Чарлийз Терон - отдадена на майчинството и желанието да промени света

Чарлийз Терон вижда света по различен начин през очите на децата си. Актрисата откровено разказа за това как децата са я променили откакто са част от живота ѝ по време на среща, посветена на филантропията и организирана от списание Town & Country – където бе отличена за своята благотворителна дейност […]