Чарлийз Терон – отдадена на майчинството и желанието да промени света

Чарлийз Терон вижда света по различен начин през очите на децата си. Актрисата откровено разказа за това как децата са я променили откакто са част от живота ѝ по време на среща, посветена на филантропията и организирана от списание Town & Country – където бе отличена за своята благотворителна дейност заедно с Арнолд Шварценегер.
Откакто през 2007 г. Терон създава проекта Charlize Theron Africa Outreach Project, чиято цел е да подкрепи африканските младежи в борбата срещу СПИН, тя се опитва гледа на света през техните очи. А това още повече се засилва, когато самата тя става майка. След като осиновява Джаксън (11 г.) и Август (7 г.) започва да наблюдава начина, по който те възприемат нещата.
“Невинността, с която виждат всичко около себе си е невероятна. И ежедневно ми я припомнят, тъй като ние, възрастните, я губим, колкото повече остаряваме. Затова е страхотно да имаш деца около себе си”, убедена е актрисата.
Нейното майчинство започва през 2012 г., когато осиновява Джаксън и три години след това Август. По-късно холивудската звезда сподели пред People, че винаги е знаела, че осиновяването ще бъде нейният път към майчинството – нещо, което тя обяснява със своето възпитание.
Именно възпитанието ѝ е допринесло и за нейните филантропични усилия за справяне с проблемите на родната ѝ Южна Африка – като насилие, основано на пола, безработица и убийства. Пратеникът на мира на ООН е израснала в африканската държава по време на апартейда, нещо, което е формирало днешните ѝ възгледи.
Чарлийз Терон е отгледана е от своята майка, с която има силна връзка – и с която често общуват на родния ѝ език африканс.
И въпреки натоварения си график, за Терон дъщерите ѝ винаги са “на върха” в нейния списък.
“Да си родител не е никак лесно”, казва тя. “На моменти имаш чувството, че няма да се справиш. Но после поглеждаш от другата страна и разбираш колко невероятно е това. И всеки път, когато се изправя пред предизвикателства в родителството, си спомням борбата и устойчивостта, които виждам в младите хора в Южна Африка и това наистина ми дава сили и ме вдъхновява.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Матю Пери си е падал по Дженифър Анистън

Освен първите по-обрани думи на петимата актьори от “Приятели” след смъртта на Матю Пери, очакваме от тях да кажат малко повече за това как се чувстват след загубата на колегата си. В това време обаче все по-интересни стават нещата, които Матю Пери е описал в мемоарите си “Приятели, любовници и […]

Subscribe US Now