Галин си показа питона и всички онемяха СНИМКИ 18+

Фолк звездата Галин за пореден път прикова всички погледи към себе си и накара жените да се изпотят от вида му. Галин си показа питона и успя да втрещи жените.

Младият добричлия е сред най-желаните ергени у нас и често се снима гол до кръста, за да демонстрира перфектното си телосложение, което е плод на много усилен труд във фитнес залата и стриктен хранителен режим. Но очакваха ли фенките му да го видят по…питон. 

Изпълнителят на “Обратно броене” пусна нова фотосесия, на която компания му прави змия. Белият питон се е увил около тялото му, а Галин видимо няма никакъв страх от студенокръвното влечуго. 
“От едно и също цвете змията прави отрова, а пчелата – мед. И двете могат да бъдат полезни, ако не се прекалява с тях”, е написал той под новите си снимки с влечугото, като отново е захвърлил дрехите и радва около с невероятна преса на корема. 
Колежката му Диона се пошегува, че това са й любимите снимки с него, смятайки себе си за змия. Десита и Симона от неговия лейбъл също не скриха възхитата си от иновативните кадри и пуснаха по няколко сърчица в коментар./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Кейти Пери забогатя с 225 милиона за една нощ

Кейти Пери буквално избухна, когато пусна дебютния си сингъл “I Kissed a Girl” през 2008 г. Едва ли има човек, който да не е чувал парчето, а оттогава певицата издаде още няколко хитови песни, които достигнаха до номер едно в Billboard Hot 100. Освен “I Kissed a Girl”, това са […]

Subscribe US Now