Риана – бременна и по бельо

Само преди дни най-после научихме името на първото дете на Риана и партньора й ASAP Rocky. Междувременно певицата отново е много бременна, а и много секси, както можем да се убедим от снимки за кампанията на Savage X Fenty.
Риана се снима в няколко кадъра, които съпровождат новата колекция на марката й за бельо. С нея се отбелязва и петата годишнина на Savage X Fenty – единият от двата супер успешни “странични бизнеси” на Рири, които й носят милиони годишно.
На кадрите 35-годишната изпълнителка на “Diamonds” e в семпъл черен комплект от сутиен и прилепнали боксерки, а за фон имаме офис с копирна машина. Очевидно наедрялото й коремче не й пречи да продължи да работи.
Снимките за Savage X Fenty реално са и първата “работа” на бебето в корема й. Кога точно се очаква да се появи то на бял свят, дали ще е момче или момиче, и как ще се казва предстои да разберем в следващите месеци.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пълен шок в "Капките": Никой не повярва на очите си, Владо Михайлов се оказа... ВИДЕО

Продължават шокиращите изпълнения на някои от участниците и на финалната права в шоуто “Като две капки вода”. Някои от превъплъщенията в полуфиналната вечер се оказа толкова реалистични, че мнозина едва повярваха на очите си. В крайна сметка резултатите накрая се оказаха много близки, но четиримата финалисти в сезон “Неделя”, които […]

Subscribe US Now