Когато Лорън Санчес снима Джеф Безос по бански

Джеф Безос и половинката му Лорън Санчес въобще не се свенят да прекарват времето си на екзотични места по бански и да събират тен.
С толкова много пари в банковата сметка това си е напълно логично. Доста често Безос и Санчес биват заснети от папараци как се забавляват на яхтата на милиардера, но не много често самите те публикуват такива снимки.
Санчес обаче реши да го направи по закачлив начин. В профила си в Instagram тя публикува снимка, на която се вижда как Джеф Безос е по бански и излиза от водата по стълбичка, за да се качи на борда на яхтата.
Под снимката Лорън Санчес написа закачливо, че не е сигурно дали само тя го усеща, но е доста горещо. Очевидно, е впечатлена от физическата форма на 59-годишният Джеф Безос, но тази ѝ закачка предизвика гнева на част от последователите ѝ.
Някои от тях написаха, че не би трябвало размерът на банковата сметка да определя дали човек е привлекателен и секси, защото смятат, че Лорън Санчес именно заради това е написала хвалебствията.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Слави Трифонов продава палата си до София за 3 млн. лева СНИМКИ

Мега луксозна къща в тузарското селище „Делта Хил” край Перник е обявена за продажба от началото на годината. Въпреки че името на продавача остава засекретено и не се съобщава на потенциалните купувачи, от сигурен източник „Уикенд” твърди, че е разбрал, че това всъщност е палатът на Слави Трифонов. Дългия иска колосалните 1,6 […]

Subscribe US Now