Мария остана на заден план, дъщеря й я засенчи с тези СНИМКИ

Фолкпевицата Мария полага неимоверни грижи, за да изглежда перфектно, едва ли не като тийнейджърка, а дъщеря й Марая за нула време успя да я засенчи.

Кадрите на порасналата щерка на изпълнителката приковават все повече вниманието в социалните мрежи, още повече, че тя все още разчита на естествената си красота. За разлика от Мария, която към днешна дата има вече доволно количество корекции по себе си.
Майката на Мария срази с тези секси СНИМКИ, оказа се по-поддържана от дъщеря си

Самата Мария не спира да се хвали с дъщеря си, на която редовно се обяснява публично в любов, наричайки я и своя най-добра приятелка. От кадрите става ясно и друго – че Марая е усвоила до съвършенство тънкостите на селфито.
Какво се случва с Мария?! Певицата е пред анорексия СНИМКИ 18+
“Красива е и по-важното – естествена. Дано не си издуе джуките като майка си”, гласи един от коментарите за Марая в мрежата.

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by MARIA (@maria_official_bulgaria)

Марая вече има и собствен Инстаграм профил с доста последователи и както става ясно – е също толкова суетна, колкото и популярната й майка. Разбира се, залага на скъпи маркови дрешки и аксесоари./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Сериозна стъпка за Нина Добрев и Шон Уайт

Нина Добрев и Шон Уайт очевидно продължават да се наслаждават на компанията си и да са все по-влюбени. Двойката е заедно от 2019 г. и явно е готова да пренесе връзката си на ново ниво… Но не говорим за сватба, а за общ дом. 36-годишният олимпийски шампион по сноуборд и […]

Subscribe US Now