Ето го тайното гадже на Виктория Капитонова от “Ергенът” СНИМКА

Виктория Капитонова може и да се окаже служебна победителка в “Ергенът”, но рускинята си е устроила доста добре живота в България.

Тя не крие, че е меркантилна, обича скъпите подаръци и за нея те са много важни, което изобщо не е изненада. Полезната блогърка, както сама се е назовала, учи последователите си как да привличат парите. Явно с някакви женски номера, защото тя ги привлича така, смятат някои потребители в нета.

Мацката обаче качи невинен влог в Youtube, в който показва не особено интересни неща. Във въпросното видео Виктория показва и пътешествието си до Будапеща, където не е била сама. Рускинята не един път е казвала, че няма да разкрие никога детайли от личния си живот.
Инфлуенсърката не е пропуснала да отиде в New York Coffee в Будапеща, където е похапнала вкусни изкушения. Именно в този миг наблюдателни потребителки ни алармираха, че в отражението на стъклената масичка има нещо съмнително. Вижда се ясно мъжки сиует, който е изглежда е на сериозна възраст. “Той е sugar daddy-то на рускинята Капитонова”, твърди източник, пожелал анонимност. Ние обаче няма как да потвърдим достоверността на това твърдение, застрахова се vbox7./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now