Когато Николаос Цитиридис остане без работа става наистина забавно

1 декември 2023 г., последният епизод на “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Прожекторите угасват, водещият и бендът отиват зад кулисите за последен път. Всичко е някак тъжно и носталгично, но всеки край винаги е едно ново начало. 
Подобни размисли не са много в стила на Додо, както всички му казват, защото той винаги гледа на живота от една по-различна гледка точка и с усмивката, с която ни заразяваше от екрана. Но ето че и при него максимата се оказа вярна, и тези дни той ни изненада с новия си проект – турнето “Човек без работа”. Затова и го потърсихме, за да разберем какво се случва и как минават дните му след края на шоуто.
“Спокойно, с време за сутрешно кафе и редовни тренировки”, отговаря Николаос Цитиридис. И не пропуска да се похвали, че се е “хванал сериозно на хорото за правене на плочки”. Все пак, лято идва, трябва да сме във форма. А за тези, които си мислят, че наистина е безработен – в грешка са. Дори откакто не е на екран, се оказва, че е по-зает в професионален план от преди.
Той продължава с изявите на сцената на Комеди Клуб, откъде и започва всичко. И ако доскоро телевизията заемаше цялото му време, сега има свободата да избира какво да прави и как да го прави. А на него му се правят доста неща – да пише шеги, да репетира, да организира събития, понякога и да снима реклами. И още, и още.
Може би това е и причината работата в телевизията да не му липсва. Липсва му обаче екипът на шоуто, хората. И е категоричен, че това е най-добрият екип, който тв предаване е имал някога в историята на телевизията в България. “Готов съм да пръсна с доводи мозъка на всеки, който спори с мен, просто защото съм сигурен в думите си.” Не се зарича, че никога повече няма да се върне на малкия екран, но и не си го поставя като цел. Много зависи какво ще му предложат.
А междувременно в месеците, в които официално е безработен, Николас Цитиридис успява да подготви и второто си соло турне заедно с Комеди Клуб – “Човек без работа”. Съвсем тематично, той го създава като “закачка и намигване” към всички, които се чудят какво прави един бивш телевизионер. “Ами живее си живота и прави турнета” – отговаря той кратко и ясно.
След телевизията не само че има работа, а има и живот – колкото и да им е трудно на някои да си го представят. Затова той иска да ни го покаже нагледно, а и да ни разкаже всички истории, които е събрал по време на годините, прекарани в телевизията. Да ги разкаже на тези хора, които се смееха с него преди да стане водещ, но и на другите, които тогава разбраха за него и сега искат да го видят и в друга светлина.
За да няма изненадани, той прави уточнението, че Николаос от телевизията го няма и в “Човек без работа” ще видим много повече от него, отколкото за четирите години на малкия екран. Откровен, неподправен, без грим и точен сценарий, той обещава едно “брутално” шоу, в което не спазва добрия тон и език, на които е свикнал телевизионният зрител. И това му харесва. И го кара да се вълнува истински.
Турнето започва на 13 май от Велико Търново и засега има планира дати в 13 града, като предстои да се добавят още, сред които и София и Пловдив. Билети можем да си закупим от сайта на Комеди Клуб.
В съвсем различна светлина ще видим Николаос и в компанията на Боро Първи. Двамата се запознават покрай шоуто и винаги са си имали приказка. Рапърът го е потърсил в началото на януари и Цитиридис доста се е изненадал от предложението му да свирят заедно, защото възможностите си с палките определя като много под тези на професионалните барабанисти.
Предполага обаче, че “благият характер и съмнителната популярност” са накарали Боро Първи да избере именно него. И така, двамата правят няколко репетиции за месец и половина и се пускат в дълбокото като тръгват на турне с “Търсим си поводи”.
Следващият им голям концерт е на 10 май в Mixtape 5. Николаос се надява хората да оценят това, което ще видят, защото “подобен концертен формат е рядкост по нашите географски ширини”.
А след тези два повече от интересни проекта няма как да не се запитаме какво още ни готви Николаос Цитиридис. На този етап обаче той е лаконичен и само загатва, че “бомбата ще гръмне по-натам”.
Точно в свой стил се шегува и че ако популярността му спадне, ще пусне свое порно, за да се оправят нещата. Е, надява се все пак да не се стига дотам. В политиката също не му се влиза, така че по-добре да продължава да ни разсмива както най-добре умее.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Никола Пелц пропусна рождения ден на Виктория Бекъм

Миналата седмица Виктория Бекъм имаше голям повод за празненства, защото навърши 50 години. По този повод през уикенда тя вдигна голямо тържество с куп популярни гости. Достатъчно е да кажем, че на партито, за да уважат юбилея на Виктория са били останалите момичета от Spice Girls, Том Круз, Джейсън Стейтъм, Ева […]

Subscribe US Now