Кой продължава да тъгува за кралицата

Покойната Елизабет Втора няколко пъти е давала да се разбере, че ако не беше кралица на Великобритания, би се занимава почти изцяло с отглеждане, развъждане и яздене на коне. Затова и по време на церемонията по погребението й те имаха съществена роля.
Милиони хора се разчувстваха от момента, в който процесията с ковчега на кралицата премина покрай едно от любимите й животни – понито Eма.
Явно и от Бъкингамския дворец са забелязали големия интерес към него, защото преди ден на официалния профил на кралското семейство в Instagram беше публикувана нова снимка. “Нова фотография на понито на нейно величество кралица Елизабет Ема”, пише в публикацията.
В нея се припомня още, че Ема е присъствала на погребението на 19 септември и че в последните 15 години кралицата редовно е яздила понито в парка на двореца Уиндзор като част от обичайната си физическа активност.
“Ема ще продължи да бъде обичана и за нея ще се грижат в кралските конюшни на Уиндзор, където редовно ще включвана в тренировки от малкия ни и отдаден екип”, пише още в Instagram.
От ВВС поясняват, че цялото име на понито е Карлтънлима Ема и че за нея се грижи кралският коняр Тери Пендри. Любовта на Елизабет Втора към понитата започва, когато дядо й крал Джордж Пети й подарява шетландско пони.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Няма да повярвате как изглежда Крисия в момента, чалгата визията я погълна ВИДЕО

Крисия бе неузнаваема на концерта на 50 cent в София, а феновете ѝ са супер изненадани. Последователите на певицата останаха изумени от секси поведението, което тя демонстрира на стори в Instagram, пише каналът Vbox7.   Фатален поглед, изкушаващи движения, прилепнали дрехи и дълбоко деколте. Не, не преувеличаваме! В последно време […]

Subscribe US Now