Хепи Ванче възбуди капитана на “Локо” във “Фермата” СНИМКИ

Силна сексуална възбуда предизвика приказливата Хепи Ванче във “Фермата”. Шампионката от шестия сезон на риалитито, която отново се бори за стоте бона, вдигна “самолета” на Радо, капитана на баскетболния “Локо”.

Докато яхтената стюардеса работеше из стопанството и се навеждаше по къси панталонки край язовир Диканя, спортистът, впечатлен от гледката, сложи ръка на мъжкото си достойнство и старателно го опипа.
Аксения шокира всички от “Фермата”, изненадващо изхвърли… СНИМКА

Мускулестият участник си достави дребното удоволствие след кратък флирт с Ваня, която обяви, че краят на моминския й живот е близо и след като излезе от риалитито, моментално ще си намери мъж. Радо предположи, че избраникът й трябва да е луд като нея, а двамата стигнаха до извода, че си подхождат и могат да се вземат.
Гуспата откровено след “Фермата” пред БЛИЦ: Затворих устата на всички и си взех поуките!
хубаво семейство ще стане от тях, но може да са много шумни за съседите“, сватоса най-бъбривите участници водещият Андрей. Откакто са в риалитито, Хепи Ванче и Радо не спират да философстват, да мрънкат и да спорят, и силно изнервят останалите участници./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Лили Вучкова стана двойна, нейни почитатели са притеснени за състоянието й СНИМКИ

Любимата водеща на децата на соца – Лилия Вучкова, изобщо не се е променила. Това се видя в ефира на БНТ миналата неделя, когато тв звездата на 80-те бе поканена в предаването на Драго Драганов „С БНТ завинаги”. Тя гостува там заедно с наследницата си на малкия екран – Кака […]

Subscribe US Now