Ревнува ли Дженифър Лопес Бен Афлек от други жени

През последните няколко дни се говори много за Дженифър Лопес и за това си има добра причина. След години, в които не бе издавала нова музика, певицата най-накрая пусна албума си This is Me… Now, който, както личи по заглавието, е продължение на This Is Me… Then от 2002 г. Това, което обединява двата проекта, е темата за любовта, която Джей Ло и Бен Афлек преоткриха преди няколко години.
Новият албум на певицата вече излезе, а едно от предаването, в които гостува, за да го промотира, е Today Show with Hoda and Jenna.
По време на интервюто Дженифър Лопес и водещата са изиграли игра, вдъхновена от името на двата албума. Целта е била двете да отговарят на въпроси, като избират дали отговора се отнася за тях “преди” или “сега”.
Един от въпросите, зададени на певицата, е бил дали “ревнува, ако някой сваля половинката ти”. Без да се поколебава много, тя вдига табелката с надпис “сега”.
“Не си играйте с мен”, допълва Джей Ло с предизвикателен поглед.
Водещата обаче не оставя нещата просто така и я пита какво би направила, ако някой започне да флиртува с Бен Афлек.
“Знаете ли, бих им дала да разберат по много елегантен дамски начин да отстъпят”, спокойно казва певицата.
Въпреки че за нея не се е говорило да е влизала в разправии с жени по отношение на Бен Афлек, все пак се твърди, че го ревнува от бившата му съпруга Дженифър Гарнър.
Но Дженифър Лопес преди е казвала, че уважава родителските задължения на съпруга си към децата му от предишния брак.
“Не мога да изпитвам повече уважение към Бен като баща, родител и човек”, казва певицата пред People преди време, когато се заговори, че е разстроена заради отношенията на актьора с Гарнър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Еверест мирише така лошо

Еверест, наричан още Върхът на света, е мечта за мнозина фенове на силните усещания и алпинизма. Въпреки голямата комерсиализация в последните години, все още да изкачиш най-високия връх струва много и със сигурност това не е преживяване за всеки. Доказателството са десетките трупове, които остават завинаги по склоновете на планината. Но, оказва […]

Subscribe US Now