Най-добре облечените жени на Еми 2023

Сезонът на филмовите награди е официално открит и преди обичайната кулминация с Оскарите ни очакват още няколко церемонии. На звездите вероятно им е трудно да изберат по няколко впечатляващи тоалета за събитията, на нас обаче ни е приятно да ги оценяваме по креативност.
На отминалата снощи церемония по раздаването на наградите Еми дамите определено бяха заложили на два основни цвята – червено и черно. Ето роклите, които ни впечатлиха.
Започваме със забележително фината осанка на Меган Фахи, облечена във винено червена Armani Privé.
Суки Уотърхаус с удоволствие демонстрира бременността си в пищно творение на Valentino в доматено червено, преправено за настоящата й фигура.
Всички говореха за доста предизвикателната рокля на Селена Гомес Oscar de la Renta, която певицата беше съчетала с бижута Tiffany & Co. в същия цвят. Дори и червилото й беше в бургундско червено.
Крехката физика на Райли Киоу беше добре подчертана от полупрозрачна рокля Chanel.
Наградата за най-класен тоалет присъждаме на Елизабет Дебики в много тъмночервена рокля Christian Dior.
Звездата от The Bear Айо Едебири пък получава приза ни за супер приятна изненада в модел без презрамки от изкуствена кожа Louis Vuitton в черно.
Рейчъл Броснън е изключително секси в тъмновиолетова Versace.
Сара Снук определено изживява звездни дни покрай участието си в “Наследници”, на Еми сцената се забелязваше отдалеч във Vivienne Westwood.
Лизи Каплан пък беше излязла като от готическа приказка в модел на Yohji Yamamoto.
Симона Табаско технически не е нито в червено, нито в черно, но успява да се вмъкне с гръм и трясък сред избраниците ни в това цветно творение на Marni.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Портретът на Чарлз, който ядоса много хора

Всеки крал – особено когато от сравнително скоро е на престола, има нужда от официални портрети. Чарлз разполага с няколко такива от коронацията си през май 2023 г., но това окзва се съвсем не е достатъчно. 75-годишният наследник на Елизабет Втора се сдоби със съвсем нов официален портрет, дело на […]

Subscribe US Now