Неделя Щонова аут от “Преди обед”, вместо това й дават…

“Духът на здравето” – рубриката на Неделя Щонова, която от 7 години е част от магазинното “Преди обед” по Би Ти Ви, става самостоятелно предаване.

То ще е 30-минутно и ще се излъчва всяка неделя преди обедните новини.

Така здравната рубрика на д-р Неделя Щонова се връща към началото си, когато се излъчва по един час като отделно предаване в ефира.

През 2015 г. обаче програмно решение на Би Ти Ви я поставя в “Преди обед”. Точно тогава Щонова била на медицински конгрес в чужбина, който отразявала и за предаването си. Когато й се обадили, че то става 15-минутно и вече няма да е самостоятелно, по лицето й избили петна.
А колегите й доктори на конгреса помислили, че е развила псориазис и дори започнали да я успокояват, че вече има доста съвременни методи за третиране на болестта, разказа самата Щонова в “Преди обед”. Тя бе сред гостите на предаването, за да се сбогува с водещите Деси Стоянова и Александър Кадиев./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изкуството на Хари Стайлс ще се изучава в университет

Винаги, когато сме на концерт, винаги сме искали да надникнем зад кулисите и да видим какво всъщност правят изпълнителите там. Да влезем в гримьорната, за да усетим напрежението от предстоящото излизане на сцената. Или просто да се запознаем с любимия ни певец, за да ни разкрие той сам “тайни от кухнята”. Е, […]

Subscribe US Now