Хенри Кавил очаква първото си дете от Натали Вискусо

Хенри Кавил безспорно е един от най-харесваните и успешни актьори в Холивуд през последните години и то не само заради ролята си на Супермен.
До момента обаче нещата в личен план не се получаваха по най-добрия начин за 40-годишния актьор. От няколко години обаче изглежда той е намерил любовта в лицето на Натали Вискусо и са решили да предприемат следващата крачка.
От интервю на Кавил за Access Hollywood по повод премиерата на филма The Ministry of Ungentlemanly Warfare става ясно, че той и половинката му очакват първото си дете, пише People.
Всъщност в интервюто Хенри Кавил никъде не казва директно, че ще става баща, но отговорът му на въпроса дали е решил, че е време да стане баща. “Много се вълнувам за това. И двамата с Натали сме много развълнувани от това. Сигурен съм, че ще видите много повече за това в бъдеще”, казва уклончиво актьорът.
В самия край на интервюто репортерката пък му казва, че от него ще излезе страхотен баща, на което той ѝ благодари. Към момента обаче не са ясни подробности около бременността на Вискусо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сладката романтика на Киану Рийвс и Александра Грант

Киану Рийвс и Александра Грант може и да са заедно от 2011 г. насам, но за връзката им така и не се знае много. И това се дължи на факта, че и двамата предпочитат да държат личния си живот предимно далеч от светлините на прожекторите. Въпреки това в рядък момент […]

Subscribe US Now