Йорданка Христова най-накрая ще признае всичко за Фидел Кастро

Певицата Йорданка Христова най-накрая е решила да разкрие истината за познанството си с Фидел Кастро. Естрадната легенда е решила да влезе в подробности и да изплюе камъчето, което е заседнало между зъбите и чака да бъде изхвърлено пред целия свят. 

Стана ясно кога и по какъв начин ще излезе истината за Данчето Христова и най-големия в Куба. Най-накрая тя ще признае имала ли е любовна афера между двамата. 
Това ще се случи в нейната биографична книга, която ще се появи на пазара на нейния 80-ти юбилей на 10 септемари. Книгата се пише вече няколко години и буди страшен интерес още отсега. 

Тя ще отдели специално място да разкаже подробности за близостта си с Фидел Кастро. 
“Много се говори за нашите отношения, в книгата ще има и за тях“, тайнствено отговаря Христова на въпроса дали е голямата любов на кубинеца.
Кастро не веднъж се е срещал с изпълнителката, която има лични посвещения от него на мини книжка, издадена от нейна приятелка от Азербайджан. В момента певицата обмисля да направи последен концерт в Куба, тъй като повече от приятелите и вече си били отишли от този свят.
Освен Кастро Христова ще спомене и петричката пророчица Ванга, на която е била любима изпълнителка./show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Роклята на раздора на Виктория Бекъм

Както добре е известно на всички, през последните години Виктория Бекъм изцяло се е посветила на модния си бранд. Миналото лято се оказа, че той далеч не е толкова успешен, колкото изглежда. Не само това, г-жа Бекъм всъщност има натрупани дългове и то в не малък размер. През 2021 г. одиторите съобщиха, […]

Subscribe US Now