Не е за вярване кои са тези две поп фолк звезди и как изглеждат днес СНИМКИ

Не е за вярване как са изглеждали някога едни от най-големите поп фолк звезди, които днес със сигурност могат да се похвалят с редица подобрения по себе си.

В случая говорим не за кого да е, а за Глория и Емилия, които и до днес са сред най-любимите имена на феновете на лекия жанр. Стара снимка на двете изпълнителки шашна почитателите им наскоро и обиколи за нула време социалните мрежи.
Глория си призна всичко: Мъжът до мен ме… ВИДЕО

От кадъра е повече от видно, че в този период от кариерата си двете са били почти натурални, ако не и изцяло, за разлика от днес. Не е ясно от коя година точно е снимката, но е видно, че не става дума за скорошен период.
Емилия изплака мъката си: Лекари ми казаха, че не мога да имам повече деца
Днес и нослетата, и бузите, и косите, и устните, и всичко останало на двете фолкпевици е различно. Лицата им със сигурност са по-гладки от тези, които са имали тогава, пише “Стандарт”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Жената, която съди Мат Дейнън и Бен Афлек за тормоз

Адвокат от Ню Йорк заведе странно дело, обвинявайки Бен Афлек и Мат Деймън, че са преследвали и тормозили жена, чието име остава анонимно за момента, за да използват лични подробности от живота й в работата си, като дори са подслушвали дома й. Според съдебните документи, с които разполагат DailyMail, жената обвинява Афлек […]

Subscribe US Now