Емили Ратайковски пак прикова погледите

Щом стане въпрос за парти тоалетите на Емили Ратайковски, няма как да не държим очите си отворени на четири. Просто защото знаем, че те винаги са секси, провокативни и с тях тя винаги привлича погледи.
Че Емили Райтаковски има стил, едва ли някой би спорил. Самата тя го е доказала с времето, през което сме я виждали облечена как ли не, винаги креативно.
Веднага се сещаме за дръзката ѝ визия на Versace от MET Gala тази година. В съзнанието ни ярко се е запечатил силуетът ѝ, изваян със сложен корсаж, направен изцяло от мъниста.
Помним и тоалета ѝ от партито след Оскарите – горнището ѝ, наподобяващо мозайка, съчетано с прилепнала черна пола с пайети, и двете дело на Armani Privé. На Емрата винаги можем да разчитаме, че ще ни зашемети с визия.
И точно това тя направи за пореден път. След като се завърна от Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж, където се проведоха Седмиците на модата, Емили не пропусна да се появи на парти в Ню Йорк.
На празника на списание W тя прикова погледите към себе си с предизвикателната и секси мрежеста рокля, украсена със скъпоценни камъни, която бе облякла.
С модния си избор Емили Райтаковски не остави много на въображението, разкривайки, че под роклята си носи много деликатно, едва забележимо бельо. Не се и съмняваме, че точно тя е била с една от най-запомнящите се визии на партито, нито пък че се е забавлявала и танцувала докато има сили.
На събитието са присъствали и много други знаменитости, сред които и моделът Карли Клос, пише British Vogue.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Фен взриви нета с коментар под СНИМКА 18+ на Камелия

Провокативните и голи снимки на Камелия не са изненада вече за никого, но пък продължават да хващат и радват мъжкото око. Огън момичето на фолка реши да пусне снимки полугола от спалнята си и провокира горещи коментари.  Безспорно сред тях се откроява един, който успя да привлече дори вниманието на […]