Ето тази рецепта на 500 години стана хит във “Фермата” СНИМКИ

Кулинарен шедьовър на 500 години се превърна в тотален хит във „Фермата“, където напоследък царят глад и напрежение. Риалити героите започнаха да се хранят по рецепта на своите предци, след провизиите им бяха отнети заради провинение на двама от участниците.

Въпреки оскъдицата, хлебарят Чавдар не се отчая, събра остатъци от олио, брашно, вода и захар, и забърка на тиган т.нар сиромашка халва.
“Това е рецепта на 500 години. Баба ми ме научи да я правя, когато бях на 6-7 години. Самата тя знаеше тази рецепта от баба си, а тя – от нейната баба”, обясни той, докато останалите участници се облизваха около печката.
Баскетболистът Радо се разписа върху Аксения във “Фермата” СНИМКА

Ето как Господин Морков изгони Генчо МВР-то от “Фермата” СНИМКА
Освен сиромашката халва те успяха да хапнат и малко леща. От утре обаче всички риалити герои ще минат на пълен детокс, защото ще разполагат единствено с чай и вода. Останалите им хранителни запаси бяха отнети от продукцията, след като пчеларят Яни наруши правилата като тайно даде порцията си на вечно гладния баскетболист Радо./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Новата жена на Джизъса пръсна 20 бона за зъби СНИМКА

Новата жена на Джизъса – Полина пръсна 20 бона за нови зъби и така вече не само ексфутболистът ще плаши със снежната белота на усмивката си. Брюнетката, по която Благой Георгиев хлътна като тийнейджър и бързо бързо я направи своя жена, очевидно иска бързо да заприлича на всичките му бивши изгори, […]