Когато Холзи се ицеди до краен предел (буквално)

Холзи е от известните личности, които не крият за сблъсъците си с с най-различни проблеми. Много често говори и съвсем открито за премеждията си около тях.
Но освен репродуктивните си проблеми, изпълнителката се сблъсква с още много други. От профила ѝ в Instagram разбираме, че се раздава до последно (буквално), когато се качи на сцената, без много да му мисли дали се чувства добре.
Холзи е била една от звездите, които са взели участие на музикалния фестивал в Рединг и Лийдс, Великобритания, през изминалия уикенд. След участието си на сцената в Лийдс обаче самата тя се чуди как все още е жива. Като пояснява, че часове преди концерта е имала хранително натравяне.
Все пак някак е успяла да събере сили, за да не разочарова публиката и феновете си. След като е дала всичко от себе си на сцената, въпреки натравянето, е трябвало да ѝ бъде оказана лекарска помощ и да почива активно през следващите часове, за да може да не разочарова и феновете си в Рединг.
Холзи пише, че и преди ѝ се е налагало да пее, когато не се е чувствала добре, но поне по спомените ѝ това е било най-ужасното и трудното ѝ преживяване на сцената. “През цялото време се чувствах сякаш съм на Юпитер.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

6 причини да не ни се прави секс

Подобно на настроенията ни – един ден сме весели, а друг – потиснати, либидото ни също си има дни и дни. Преди да започнем да се самообвиняваме за липсата на желание за секс или пък да нападаме партньора си за нея, трябва да сме наясно, че то зависи от доста […]

Subscribe US Now