Ема Корин по бельо във Венеция

Името на Ема Корин нашумя покрай участието ѝ в сериала на Netflix – The Crown. В четвърти сезон тя влезе в ролята на прицеса Даяна. Роля, която определено отваря широко вратите на Холивуд пред младата актриса. След това тя участва и в My Policeman с Хари Стайлс. Разбира се, предстои да разберем как ще се развие кариерата ѝ, но към момента всичко изглежда обещаващо.
Междувременно всяка поява на Ема Корин на червения килим не остава незабелязана. На Международния филмов фестивал в Торонто миналата година 27-годишната британска актриса привлече вниманието с избора си на “рокля”, докато придружаваше колегата си Хари Стайлс на официалното представяне на филма.
Дръзкият Miu Miu тоалет Корин беше съчетала с черни обувки на висок ток и прозрачен черен чорапогащник, като ѝ придаде една много по-женствена нотка, която често липсва на изявите ѝ на официални събития, отбелязаха тогава от Daily Mail.
Сега на филмовия фестивал във Венеция, актрисата, която се идентифицира като небинарна, отново успя да привлече вниманието. Освен че направи дебют на бръснатата си глава, тя позира пред фотографите в доста необичайна визия. Ема, която има връзка с Рами Малек, се появи облечена със зелена жилетка, която беше съчетала с долно бельо в същия цвят.
Стайлингът й беше допълнен единствено с прозрачен черен чорапогащник, който очевидно беше сложила, за да не бъде съвсем гола за публичната си изява. Ема Корин се появи така за събитие организирано от марката Miu Miu, където се събра с колежката си Сидни Суийни, отбелязват от Vogue.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"За първи път" тръгва на турне в САЩ и Канада

Театралната постановката “За първи път” тръгва на американско турне от 22 септември. Големите ни актьори Албена Михова, Васил Драганов, Роберт Янакиев и Стефания Кочева ще накарат българите зад граница да се усмихнат и да се отърсят от носталгията по родното място.  Зарибяващата постановка ще мине през Бостън (22 септември), Чикаго […]

Subscribe US Now