Не сте очаквали от Гала да си признае нещо подобно СНИМКИ

Когато Гала е толкова откровена за самата себе си, няма как да не провокира коментари от страна на последователите си в социалните мрежи, които стават все по-многобройни.

Тв водещата наскоро разкри нещо много любопитно, което със сигурност никой не е очаквал да чуе. “Мечтаех да съм цветарка, не съм амбициозна и, честно казано, не ме е страх от старостта, знам, че все някога ще дойде. Това е привилегия да остаряваш”, така тя отговори на феновете си в мрежата, а повода е изказване от тяхна страна, че изглежда повече от перфектно за своите 50 години.
Край със звездния имидж: Щерката на Гала я изложи брутално ВИДЕО

“И до ден-днешен съм доста несигурна в себе си. Винаги се съмнявам дали се справям, добра ли съм, никога не съм разчитала на това, че съм сексапилна, и не се виждам с такива очи”, каза още плевенчанката и разкри кое е единственото, което не си харесва физически – носът. “Не съм се замисляла какво бих променила в себе си, но може би… носа. Имам моменти, когато не се чувствам добре в кожата си, тогава дори не ми се излиза, но има и моменти, когато се харесвам. Суетен човек съм, но не съм екстравагантна”, споделя още блондинката.
Стефан показа Гала в много секси поза и полугола СНИМКА 18+
Според Гала красотата на жената идва от душата й и от факта, че трябва максимално да се поддържа в добра физическа форма. “Когато си в телевизия, това е от съществено значение. Със сигурност някой би могъл да се справи и по-добре от мен в “На кафе”, но пък аз не мисля за това. Искам да дам най-доброто от себе си в предаването. И то си личи”, отвърна тв водещата на въпрос дали се има за незаменима в професията.

Колкото до любовта й с по-младия от нея Стефан, водещата е категорична, че не само сексът прави жените да остаряват красиво, но и любовта, без значение кой точно ти я дава. “Той е по-млад и какво от това, не сме единствените”, смее се Гала, която разкри още, че е получавала предложения да влезе в политиката, но е категорична, че не би приела нещо подобно.
Водеща на bTV остави Гала без думи! Разкри, че тя е… СНИМКА
“При идването на Симеон Сакскобургготски искаха да вляза в неговата партия, но аз го приех абсолютно несериозно. Там, където не се усещам сигурна и силна, никога не бих се изкушила да правя каквото и да е, камо ли пък политика, която нито ми е интересна, нито смятам, че разбирам”, споделя водещата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Борис Дали разкри какво е засадил заради Илиян и Константин, изненадата е пълна!

Борис Дали със сигурност е изумил феновете си с това, което е направил заради колегите си Константин и Илиян. Няма да повярвате какво е засадил в градината си. Както е известно, освен с хитовете си, изпълнителят се слави и със страстта си към градинарството и земеделието. Именно заради нея и […]

Subscribe US Now