Колко влюбени са Деми Мур и Даниел Хум

По-рано този месец Деми Мур и Даниел Хум бяха забелязани да споделят прегръдки и целувки помежду си по време на Откритото първенство по тенис на Франция. Оттогава изминаха едва няколко дни, а ето че двойката отново споделя романтични моменти от връзката си.
Този път обаче съвсем официално в Instagram профилите си.
Деми и Даниел потвърждават връзката си и в социалните мрежи с нови снимки. Първия кадър е най-загадъчен, защото са снимали само сенките си, докато са се разхождат в слънчев ден.
“Посещаваме кралския дворец… Плъзнете, за да видите кралицата”, пише Деми в описанието към поста.
На следващите две снимки я виждаме усмихната и в прегръдките на любимия си Даниел. Самият той също споделя кадрите като стори в своя Instagram.
Най-наскоро пък Деми е качила в профила си и техни общи снимки от тенис първенството, на което са присъствали. От тях разбираме, че със себе си тогава са взели и кучето си Пилаф.
Очевидно връзката на актрисата и 46-годишният швейцарски шеф готвач се развива повече от добре.
През март източници на People потвърдиха, че са заедно, въпреки че все още официално изявление на представители на Мур няма.
Е, и едва ли вече е и необходимо, след като самата тя тъкмо обяви връзката си в социалните мрежи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Камелия: Правителството няма да падне! Трифонов ще бъде унизен и...

Политическото положение в страната и сътресенията в Народното събрание не оставиха безразлични и хора от шоубизнеса. Фолк звездата Камелия е силно възмутена от случилото се и напиша много остри думи в социалните мрежи за политическото положение, в което се намира България.  Блондинката е доста крайна в мнението си, но пък бе […]