Как изглежда най-малката дъщеря на Анджелина Джоли

Всички шест деца на Анджелина Джоли са винаги неотлъчно до нея и често показват подкрепата към майка си и на червения килим. Неведнъж сме виждали актрисата в компанията на децата ѝ на различни събития, като на поредното такова тя е придружена от най-малката си дъщеря – Вивиан.
Изобщо не е случайно, че именно точно двете са отишли заедно на премиерата на бродуейския спектакъл The Outsiders, която се е състояла вчера, 11 април.
Анджелина Джоли, която е продуцент на представлението, е включила и 15-годишната си дъщеря Вивиан в екипа, като асистент. Всъщност тандемът майка и дъщеря не за първи път работи заедно. Двете са си партнирали във филма “Господарка на злото” от 2014 г.
Сега, 10 години по-късно, Вивиан е вече пораснала и очевидно готова да поема повече отговорности покрай работата, с която явно е решила да следва стъпките на майка си.
Освен интереса към изкуството, дъщерята на Анджелина Джоли е наследила и красотата ѝ. На снимките от премиерата на The Outsiders си личи колко много си приличат двете и визуално.
За събитието актрисата е облечена в дрехи в земни цветове, със стилно връхно наметало, като е заложила на ярко червило в червено и вълниста прическа. Вивиан пък е облякла гащеризон, който е съчетан с визията на Джъстин Левин – сценарист и композитор на спектакъла.
По време на премиерата Анджелина Джоли споделя пред Peoplе, че дъщеря ѝ е “млад артист, който фокусира усилията си в това да подкрепя другите”.
“Тя беше там, за да помогне по всякакъв начин и научи толкова много от Джъстин Левин и целия творчески екип”, допълва актрисата.
Миналият август в интервю за E! Nеws пък тя издава, че Вивиан ѝ напомня на майка ѝ Маршелин Бертран.
“Вив ми напомня на майка ми с това, че тя не се фокусира да бъде център на вниманието, а да бъде подкрепа на други творци. Тя е много внимателна и сериозна по отношение на театъра и работи усилено, за да разбере най-добре как да допринесе”, споделя още Анджелина Джоли.
И докато заедно с Вивиан са работили по The Outsiders, другите деца на актрисата от Брад Пит също не скучаят. В момента Захара (19 г.) е студентка, а Мадокс (22 г.) и Пакс (20 г.) работят с майка си по предстоящия ѝ филм Without Blood.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Оливър Хъдсън е изневерявал редовно

Не са рядкост разделите при известни личности заради изневери, като наистина по-рядко се случва изневярата да бъде простена. Оливър Хъдсън, братът на Кейт Хъдсън, призна, че преди години е изневерявал на съпругата си. В подкаста Sibling Revelry, който актьорът води заедно със сестра си, Хъдсън казва, че е правил много грешки […]

Subscribe US Now