Ким Кардашиян развихря креативността си

Ким Кардашиян е риалити звезда, бъдещ адвокат, вече успешна бизнесдама – изобщо какво ли не може да прави тази жена? Не се и съмняваме, че идеите ѝ за нови проекти едва ли имат край и доказателство за това е поредният бизнес, с който се е захванала тя.
Голямата новина на Ким Кардашиян е, че на пазара пуска линия аксесоари за дома, направени от бетон, като дизайнът им е минималистично елегантен и модерен. Колекцията включва пет продукта.
Това, което ги обединява пък действително звучи много в крак със съвременната архитектура и интериорен дизайн. В мисията да съчетаем “изкуство и функционалност” и да създадем “спокоен оазис без безпорядък” ще ни помогнат поднос, кутия, кръгла кутия, кутия за кърпички и кош за отпадъци, всички направени от ръчно излят бетон.
Самата Ким Кардашиян споделя, че идеята ѝ да се захване с тази нова творческа задача ѝ е хрумнала, защото и преди е знаела, че иска да допълни дома си с аксесоари, които имат за цел да му придадат модерна, минималистична елегантност.
“Когато правих дизайна на тази колекция, исках да пренеса монохроматичните елементи на интериорния дизайн от моя дом в други”, разказва Ким и допълва, че е избрала материалите и цветовете така, че те да осигуряват усещане за спокойствие.
“Мисля, че има толкова много хаос в света, че когато се прибера у дома, минималистичният дизайн създава усещане за тишина и спокойствие”, признава също Ким. Освен това споделя и, че минимализмът е важен за самата нея, но на децата си е позволила да декорират стаите си както те пожелаят и с каквито цветове искат.
Нямаше как да не се запитаме обаче какво пък е развълнувало най-силно Ким Кардашиян при създаването на колекцията ѝ? Отговор дава самата тя като признава, че това е възможността ѝ да пренесе в предметите именно успокояващите естетически и монохроматични елементи на интериорния дизайн от дома, на които толкова се наслаждава.
Повечето от продуктите в колекцията са на цена под 100 долара всеки. А всеки, който желае да има пълния комплект, може да се сдобие с него за сумата от 335 долара. Новите творения на Ким ще бъдат налични за закупуване от 6 октомври, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бела Хадид не се притеснява да покаже гърдите си

Безспорно можем да наречем Бела Хадид лицето на Седмицата на модата в Париж 2022. Преди броени дни моделът се качи на подиума само по… прашки, но след броени секунди талантливи дизайнери я “обличат” в невероятна рокля от втечнен памук и латекс. Творците от Corperni изрисуват тоалета ѝ със спрей пред […]