Неузнаваема! Гена Трайкова шокира без грим и прическа СНИМКА

Не е за вярване какво се случва към днешната дата с миловидната блондинка, четяща новините от малкия екран. Потресаващо е и как изглежда, когато не е минала през гримьор и фризьор.

Бившата изгора на Венелин Петков до такава степен се е занемарила, че едва се разпознава. А за мъже в живота си вече не иска и да чува, след серията от разочарования в личен план. От скорошен кадър става ясно и, че Трайкова бая е напълняла и няма нищо общо с красивото момиче отпреди години.
Ето какво работи вече Гена Трайкова, след като напусна bTV СНИМКИ

Припомняме, че Гена Трайкова излетя от bTV преди малко повече от година и се отказа от журналистиката, а към днешна дата бившата главна редакторка на новините чете лекции пред хора с различни сексуални ориентации от всякакви възрасти към столична фондация. Блондинката е част от консултативния съвет на сдружението, пише “Уикенд”.
Венелин Петков и Гена Трайкова взеха важно решение след провала си в журналистиката
Трайкова видимо е качила поне 10 кг над фината си някога осанка. Докато работеше в телевизията, тя никога не се показваше без грим и стилна прическа, докато в последните месеци се носи без абсолютно никакъв макиаж и прикрива качените килограми с роби – досущ като Наталия Симеонова.
44-годишната бивша тв звезда е изпаднала в тежка депресия, защото вече нито е на екран, нито има семейство и дете. Последното най-много тежало на блондинката, която съжалявала, че заради кариерата е останала без наследници. Гена смятала, че вече е късно да дундурка бебе и се е отчаяла от живота, като не можела да намери смисъл нито в хобитата си, нито в работата си.

“Венелин Петков й съсипа живота. Тя много го обичаше и кроеше планове за семейство с него, но накрая се разделиха заради тежкия му характер, който никоя жена не може да изтърпи за по-дълго време. Това, че Николета Маданска роди от него, я съсипа. Тя съжали, че не е на нейно място, но не може да върне времето”, коментираха близки до русата амбиция, която се славела като най-голямата кариеристка, още когато започнала работа в bTV при създаването й. В името на работата и издигането си била готова на всякакви лишения, както и напълно да зачеркне личния си и любовен живот. Днес обаче съжалява за тези си стремежи и болни амбиции.
Изненада! Гена Трайкова се сгоди за… СНИМКА
Петков и Гена Трайкова изкараха заедно малко над 5 години, като влюбеният Венелин дори предложи брак. Тогава обаче, тя му върна пръстена, защото искаше да се изкачва още в йерархията на телевизията, а явно си мислеше, че мъжът й е в кърпа вързан, спомнят си техни колеги. Романсът им пламна, след като започнаха да водят новинарската емисия заедно и приключи след повишението им.
Венелин и Гена се разделиха преди повече от 10 години. След разлъката Петков срещна красивата брюнетка Милена и дори призна, че е щастлив в личен план, но двамата се разделиха след няколкогодишна връзка.
Блондинката пък почти разведе женения репортер на телевизията Петър Нанев, по-млад от нея с 10 години, но нещата между тях така и не потръгнаха. След това имаше 4-годишна афера с доста по-младия от нея новинар Иван Георгиев, но и там последва драматична раздяла. И засега картинката в личния й живот не изглежда никак обнадеждаваща./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Брад Пит в 33 факта

Днес, 18 декември, рожден ден празнува американският актьор Брад Пит. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now