Тази наша красавица се маха от България, ще живее в Бали и обясни защо го прави СНИМКИ

Известната лейди България си хареса ново място за живеене и дори вече е избрала училище за детето си Лейди България 2022 Мария Бойчева се завърна у нас след незабравима ваканция на остров Бали.

Красавицата сподели, че цял живот си е мечтала да живее на подобно екзотично местенце. Откакто се завърна в България, тя постоянно сънувала острова. Семейството ѝ взело решение следващата зима да се пренесат трайно там. Те дори избрали училище за сина им.
Магията на Бали очевидно е пленила Бойчева. Тя разказа, че въпреки бедността си хората там били много позитивни и благодарни. Всички са им се радвали, а улиците им са били много по-подредени и чисти, отколкото у нас.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Mariya Boycheva (@mariya_boycheva)

На острова Мария се запознала с доста местни хора, имало и българи. Тя е създала нови контакти и е завързала ценни приятелства.
Бойчева е очарована от културата на хората там. Тя разказа, че ако някой в Бали почине, другите не тъжат, а се радват, защото вярват, че той отива на по-хубаво място, и казват, че ще се прероди.
Най-силно усещане у Мария са оставили посещението на храма “Тирта Емпул” и срещата ѝ със слоновете, пише woman.bg.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Mariya Boycheva (@mariya_boycheva)

“Този храм е с течаща вода, в която влизаш, за да се пречистиш. Водата там има силна и целебна енергия. Хората ходят в светилището, когато имат здравословен проблем. Нашият шофьор ни разказа, че е бил с много сериозни болести и никакви лекари не са могли да му помогнат. Излекувал го е храмът”. 
“Хората сме много забавни за слоновете. Те обичат да играят с нас. Докато хранихме слончетата, ме беше страх заради огромната им уста. Мислех, че ще ми отхапят ръката, но слоновете са много интелигентни животни. Дори си бутнах ръката в устата на слона, за да му пипна езика. Това е едно от най-силните ми преживявания”.

Според красавицата животът в Бали е много по-спокоен и достъпен от този в България. Цените на острова са в пъти по-ниски от България, а климатът е изключително приятен./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Къци Вапцаров изригна мощно след "Хелс Китчън": На никой от нас не му пука, ако...

Шоуменът Къци Вапцаров публикува във Фейсбук забавна снимка с шеф Виктор Ангелов, който буквално му крещи в ухото. Кадърът е от участието им в новия сезон на шоуто за кулинари Хелс Китчън. “Е така като ми се развика, брат.. забравям готвя ли или поръчвам… Иде ми да викна сметката и […]