Звезда от “Пътят на честта” се сгоди и показа култова СНИМКА

Звездата на театър “Българска армия”, по-познат като Дичо от сериала “Пътят на честта”, се сгоди за дългогодишната си приятелка Златина и се похвали в социалните мрежи с щастливата новина от личния си живот.

Актьорът паднал на колене пред дългогодишната си приятелка на бийч бар с гледка към морето на остров Левкада. Получил “ДА” за отговор от учителката по математика и моментално се похвалил пред всички с щастието си в мрежата.
Жаки от “Пътят на честта” планира второ дете

На фотоса, споделен в мрежата, силуетите на роденият през 1979-та Анчев и любимата му са умишлено размазани, за да изпъкне на преден план годежния пръстен на безименния пръст на Златина.
Обрат! Ивайло Захариев се ожени, но сега е в тежък развод СНИМКИ
Двамата са заедно от няколко години и редовно посещават Гърция през летните месеци. Кога ще вдигнат сватба и дали вече мислят за наследници, тепърва ще става ясно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо крал Фелипе не посети баща си в Абу Даби

Макар да изглежда идилично във всичките си публични прояви, и испанското кралско семейство има проблеми, които всячески се опитва да тушира. Става дума за Хуан Карлос, бившият крал на Испания и баща на настоящия крал Фелипе, който беше свързан с разследване за корупция. Докато Фелипе, Летисия и дъщерите им прекарват […]