Когато Оливър Хъдсън е изневерявал редовно

Не са рядкост разделите при известни личности заради изневери, като наистина по-рядко се случва изневярата да бъде простена.
Оливър Хъдсън, братът на Кейт Хъдсън, призна, че преди години е изневерявал на съпругата си. В подкаста Sibling Revelry, който актьорът води заедно със сестра си, Хъдсън казва, че е правил много грешки през годините, но не съжалява за нито една от тях.
Не съжалява и за изневерите, защото те са били ужасни грешки от негова страна, но са го направили такъв, какъвто е днес. Оливър Хъдсън казва, че когато се е сгодил за Ерин Барлет нещо в него се е променило в психологически план.
Хъдсън допълва, че е изневерял много пъти в този период и никога не е бил хващан от Барлет. Но самият той е взел решение да ѝ разкрие за изневерите си, защото я е обичал и е искал да бъде искрен с нея преди сватбата.
Е, очивидно Ерин Барлет му е простила изневерите, защото след като се сгодиха през 2004 г. двамата се ожениха през 2006 г., пише Fox News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хари и Меган не с един, а с два сериала за Netflix

Принц Хари и Меган Маркъл продължават да са едни от членовете на кралското семейство с най-ниско одобрение от хората във Великобритания. Това обаче не им пречи да развиват дейностите си в САЩ и да предприемат нови, и нови неща. Херцогът и херцогинята на Съсекс разкриха, че подготвят две нови документални […]

Subscribe US Now