Филмът със Сандра Бълок, който първо беше критикуван, а сега е хит

Когато излезе преди няма и две години, “Изгубеният град” не получи най-добрите отзиви от критиците. Но след като наскоро бе добавен в Netflix, заваляха суперлативи от страна на зрителите.
Главните роли в комедията са поверени на Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм, а малко участие има дори и Брад Пит. И несъмнено триото, което впечатлява с актьорската си игра, е сред основните фактори филмът да се изкачи до върха в британския Netflix.
В “Изгубеният град” Сандра Бълок влиза в ролята на писателка, която е отвлечена от злодей милиардер, изигран от звездата в “Хари Потър” Даниел Радклиф. В центъра на конфликта им е едно археологическо откритие. За да спаси писателката обаче, на Чанинг Тейтъм (който изиграва актьор) му се налага да наеме не кой да е, а героя на Брад Пит.
Въпреки че филмът, режисиран от братята Адам и Арън Ний, не е особено оригинален, тъй като е един вид нов прочит на романтичната комедия на Робърт Земекис от 1984 г. “Романс за камъка”, явно все пак е достатъчно сполучлив, за да си заслужи хвалбите на зрителите.
Основното им впечатление е, че “Изгубеният град” е “недооценен”, пише Independent.
“Комедия с Чанинг Тейтъм е един от любимите ми филмови жанрове”, гласи един от коментарите за филма в социалните мрежи, цитирани в изданието.
“Гледах “Изгубеният град” в Netflix по-рано днес. Беше забавен и добър филм… Бих се радвал на продължение”, се казва в друг.
“Ако искате малко забавни глупости, гледайте Изгубеният град” в Netflix – забавно е. След първите десет минути започна да ми харесва”, пише друг онлайн потребител.
Филмът със Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм е наличен за гледане и в българския Netflix, макар че за разлика от британския, поне засега не е успял да изпревари новия сериал със София Вергара – Griselda, който оглавява родната класацията. На второ място пък към момента е драматичният трилър сериал Fool Me Once.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Да зарежеш Канада, за да заживееш на село (и да викаш Неволята)

За тази история никой няма да каже, че “вече сме я чували”, защото просто не сме. Да, и тук ще има млади хора, напуснали България, за да търсят по-добър живот зад граница; ще има и носталгия, и завръщане, и преоткриване – но всичко по реда си. Всичко започва с две […]

Subscribe US Now