Малък Тошко няма спирка: ето какви ги върши на плажа СНИМКИ

Внукът на бившия Първи Тодор Живков и син на най-големия бохем в новата ни история Иван Славков-Батето съвсем се пусна по течението и изуми всички с проявите си.

Преди години Тодор Славков пиеше, забавляваше се и сипеше лафове. Любимият му бе, че е време “да си върне държавата”. Днес репликите му са изчерпани, а той е заприличал на развалина, пише “Уикенд”.
Малък Тошко разкри какво се случва с резиденциите на дядо му

Наскоро той е бил заснет как спи на плажа в Лозенец, а се твърди още, че е бил пиян или поне леко подпийнал. В типичния си стил червеният принц на НРБ тичал напред-назад, за да задоволи капризите на двете дами по отношение на храни и напитки, пише още изданието.
Тодор Славков профука наследството на Батето
Въпреки юлските горещини, Малък Тошко бе заложил на синя риза, шапка с козирка и слънчеви очила. Разбира се, скъпият часовник на обсипаната му с татуировки ръка, проблясваше отдалеч. Компания на побелялата му вече брада правеше неизменната усмивка.

Видно е също, че Тодор Славков е отслабнал значително след участието си във ВИП Брадър – поне 15 кг. Факт е обаче, че дори и да е намалил храната, не е спрял алкохола, нито пък го е намалил, гласи още тиражираната информация.
Наследникът на Людмила Живкова и Иван Славков не спира да се налива с бира на плажа. След приетото солидно количество, съчетано с парещите юлски лъчи, Малък Тошко се свлякъл на шезлонга и изкарал близо едночасова дрямка.

Веднага след събуждането си глезеникът на соца се отправил към плажния бар, където се срещнал с двама приятели, като междувременно провел и разговор по мобилния си телефон. През това време свалил джапанките и пристъпвал бос по пясъка. В крайбрежното заведение Малък Тошко заложил на голямо уиски, докато аверите му си бяха избрали фрапе с мляко и кола с лимон./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Безупречният стил на Антонела Рокузо - с който жената до Меси винаги привлича погледите

Антонела Рокузо е сред жените, към които интересът расте главоломно в последно време. И това не е случайно. Все пак, става дума за съпругата на един от най-големите футболни играчи в момента – Лионел Меси. Но съвсем не само ролята на футболна съпруга, и майка на три деца, е причината […]

Subscribe US Now