Васил Найденов направи нещо немислимо след 40 години СНИМКА

Легендата на българската музика Васил Найденов отново пя по кецове след 40 години. Това се случи по време на последния му концерт спектакъл в едно от най-хитовите заведения на Южния плаж в Слънчев бряг.

В последните десетилетия певецът винаги залага на лачени обувки или кубинки, но не и на обувките, дали му емблематичния прякор в годините. На сцената в Слънчака обаче, той се появи с модерен модел кецове и с типичното си чувство за хумор се пошегува със себе си.
Васил Найденов се подмлади, няма да го познаете на тази СНИМКА

Да слуша неостаряващите хитове на Васил в заведението бе дошъл и Димитър Рачков, който се качи и на сцената, за да разсмее присъстващите с лафовете си, пише “Телеграф”.
Найденов не пропусна да изпълни хитовете си като “Телефонна любов”, “Болката отляво”, “Сбогом, моя любов” и др., с което буквално вдигна всички на крака, а те му се отблагодариха с бурни овации и викове: “Още, още”.
Голяма сеч: Васил Найденов остана без… СНИМКА
“Заедно с Косьо Марков от “Тангра” въведохме модата с кецовете. Тогава бях пианист в “Тангра” и за първи път с него сложихме кецове на един конкурс, който, разбира се, спечелихме с една от най-хубавите песни за мен “Ако имаш време”. Те не бяха точно кецове, а по-скоро китайски гуменетки. Стана мода. Тогава трудно ни снимаха, беше скандал за телевизията. Снимаха ни в американски план, за да не се вижда с какво сме обути. Тази мода я въведох и в Съветския съюз, аз много пътувах там – имал съм по 120-150 концерта”, споделя пред изданието още певецът./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Секси разходката на Катрин Зита-Джоунс

Лятото определено има какво да предложи на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас. Щастливото семейство е на ваканционна вълна, като миналата седмица ги видяхме да се забавляват с игра на голф в Ирландия. Те обаче не са се задоволили само с острова, а са останали за по-дълго в Европа. Защото бяха […]

Subscribe US Now