Никол Шерцингер е страшно секси и в бяло

Едва ли лятото на 2023 г. би могло да се развие по-добре за Никол Шерцингер. Преди седмици тя получи предложение за брак от дългогодишния си приятел Том Евънс, при това в родния й Хавай. А след това двамата заминаха на почивка в Гърция.
И явно ще останат там по-дълго, защото 44-годишната певицата от Pussycat Dolls не спира да публикува снимки от островната си ваканция. А последните като че ли намекват и за нещо друго.
На тях виждаме Никол Шерцингер в прилепнали пола и бюстие в бяло в комбинация с бяла шапка. Както и симпатична овчарка, позирала с нея на снимките. Дали бъдещата булка просто репетира за сватбата си…
В последните месеци тя често се снима в тоалети в бяло и няма как да не признаем, че изглежда превъзходно в този цвят. Кога обаче ще научим повече подробности за бъдещата сватба на Никол и Том Евънс, както и за булчинската рокля все още не е ясно.
Никол Шерцингер и Том се запознаха през 2019 г. в риалити шоуто X Factor: Celebrity, където тя беше в журито, а той – сред участниците. От януари 2020 г. двамата са двойка, а два дни преди Никол да навърши 45 – на 27 юни, Евънс и предложи брак, припомнят Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Проблемът на Джона Хил с дупето на бившата му приятелка

През последните години повечето новини около Джона Хил са свързани не с някакви кариерни успехи или новости, а с личния му живот. В момента актьорът е във връзка с Оливия Милър, като съвсем наскоро двамата дори станаха родители. И Хил изглежда щастлив, макар да е преустановил медийните си изяви. Преди това […]

Subscribe US Now