Вълнуваща седмица за кралица Рания

Тази година със сигурност ще е вълнуваща за йорданския кралски двор. Задават се цели две сватби в семейството на крал Абдула Втори и кралица Рания, за които беше съобщено още в края на 2022 г.
На 1 юни престолонаследникът принц Хюсейн ще сключи брак с Раджуа ал Саиф, дъщеря на саудитски бизнесмен. Преди това обаче сестра му принцеса Иман ще се омъжи за годеника си.
И това ще се случи още тази седмица – според официалното съобщение на йорданския кралски двор, Иман и Джамил Термиотис ще се венчаят на 12 март.
26-годишната принцеса и 28-годишният венецуелец от гръцки произход се сгодиха на 6 юли 2022 г. По повод новината с датата на сватбата кралица Рания сподели видео на официалния си профил в Instagram.
В него виждаме вълнуващи кадри от живота на Иман – от раждането й през 1996 г. през първите й стъпки, моменти с баща й крал Абдула, както и крайчеца на булчинската рокля на Иман. “От мига, в който прегърнах момиченцето си, знаех, че животът ми няма да е същият”, пише тя. “След седмица тя ще е булка. Скъпа Иман, щастлива съм за теб и съм горда с всичко, което си.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Глупостта на Адам Лавин, която му струва цели две ферарита

Като повечето известни личности и Адам Лавин таи страст към бързите автомобили. Но не само към модерните бързи автомобили, а и към ретро моделите. В голям процент от случаите те са дори по-скъпи от много чисто нови автомобили, защото имат колекционерска стойност и са наистина редки. Именно желанието да притежава уникален […]