Ето къде забегнаха Момчил и приятелката му след “Игри на волята” СНИМКИ

Момчил от “Игри на волята” и приятелката му – Боряна Канева, решиха да споделят време само за себе си и да се радват на любовта си далеч от родината. Двамата бяха разделени доста покрай участието на Момчил в екстремното риалити, в което той се класира на второ място.

И въпреки че не са избрали май най-подходящото време за разходки в романтична Италия, факт е, че усмивките им не слизат от лицата им, а студеното време очевидно е на второ място. Дори и самата Боряна споделя в поста си, че двамата буквално са “замръзвали” по улиците.
Дунев хвърли бомба след “Игрите”: Гатьо щеше да ми счупи кръста, искаше да ме контузи

Двамата са посетили град Бари, който по-принцип е морско градче, затова и е по-подходящо да бъде посетен през лятото, а не непосредствено преди Коледа. 
Победителят от “Игри на волята” Иван Рълев призна: С Дени вече сме…
И двамата пуснаха в социалните мрежи снимки от почивката си, демонстрирайки не за първи път голямата си любов, на която станаха свидетели и всички в “Игри на волята” по време на неочакваната среща, които бяха организирали от продукцията на Момчил с Боряна.

“Пример за перфектната двойка! Пожелавам ви много здраве, щастие и сбъднати мечти заедно!”, гласи само един от многото коментари в мрежата под романтичните кадри./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тони Стораро втрещи феновете, вижте какво направи с Азис СНИМКА

Отношенията между Тони Стораро и Азис в последните години хич не са добри, меко казано. Фолкзвездите водят вражда по неясни за широката общественост причини, но това, което наскоро направи Стораро, предизвика бързо вълна от реакции в мрежата. Както е известно Азис не присъства дори и на сватбата на големия син […]

Subscribe US Now