Бременната Маги Джанаварова пред БЛИЦ: Мъжът до мен промени живота ми не на 180, а на 360 градуса! СНИМКИ

През февруари тази година Маги Джанаварова обяви по особено емоционален начин в социалните мрежи, че чака дете. Малко след това я видяхме и като гост звезда в хитовото шоу за имитации “Като две капки вода”, където пя зашеметяващо.

Към днешна дата бременността й е вече доста напреднала, остава й съвсем малко до големия момент, но въпреки това Маги се съгласи да си поговорим открито, откровено и с усмивка за най-щастливото събитие в живота й.
И противно на всякакви суеверия, показа за пореден път, че когато щастието е истинско, никакви предразсъдъци, или коментари, не са в състояние дори да го разклатят.
 
– Маги, спомняш ли си първата си реакция, когато разбра, че си бременна?
– Истината е, че не бях много изненадана (смее се). Беше си планирано. Първото ми чувство беше на вълнение! Първоначално не можеш да осъзнаеш какво точно се случва, нито какво предстои. Усещането е много различно, не прилича на никое друго до момента. И за двама ни беше голямо вълнение, и става все по-голямо, разбира се.
– А сега? Вече си в напреднала бременност. Какво се промени?
– Сега е вече друго, по-осъзнато. Но ако говорим примерно за храненето – там няма промени за мен. Храня си се по абсолютно същия начин, както го правих и преди да забременея. Вкусовете ми са си същите. Но наблюдавам, че съм станала осезаемо по-страхлива, а аз принципно не съм от тези, които лесно се плашат. Обичам адреналина по принцип, ти знаеш. Но сега много лесно се плаша, което е ново и странно за мен. Предполагам, че е свързано с майчинския инстинкт за човечето, което нося в себе си.

– Дай ми някакъв пример?
– В ежедневието. Примерно, докато шофирам. Друг път се е случвало да става нещо от типа някой да те засече на пътя, да ти отнеме предимство, което преди приемах за нещо нормално, въпреки че не е. А сега забелязвам, че ги приемам малко по-дълбоко.
– Спомена, че не си променила храненето, а знаеш, че има жени, за които е нормално в този период буквално да се “хранят за двама”. Ти какво мислиш за това и за упреците, които евентуално някои биха ти отправили по въпроса?
– Точно това е най-лошото – че можеш да си кажеш, че всичко ти е позволено, точно с оправданието, че си бременна. Първо, когато носиш дете, това значи, че организмът ти не функционира така, както го е правил преди. И каквато и вредна храна да изядеш, тя ще отиде някъде по тялото, а не в полза на детето, защото и метаболизма ти става по-бавен. Според мен това е най-лошия период да ядеш, каквото ти скимне за двама.
Аз не оставам гладна със сигурност, но хапвам така, както съм го правила и преди. Не съм променила нищо като количество. Единственото различно в случая е, че отново включих месото в менюто си след седем години. Включих и рибата, която иначе преди не съм хапвала много. Това е нещо важно, което трябва да се консумира в този период.
Освен това приемам допълнително и добавки, за да си набавям, каквото е нужно за бебето и за мен. Започнах да се храня и с повече млечни продукти, които преди също избягвах. С други думи, съобразявам се с всичко, което е нужно за детето, без да се храня с вредни храни.

– Ти си много действен, динамичен човек и предполагам, че сега промяната в начина на живот няма как да не ти се отрази… Или бъркам?
– О, не, не, не бъркаш изобщо (смее се). Положението наистина леко ме напряга, защото съм доста деен човек, както и ти казваш. Не ме свърта на едно място, а се налага понякога. Спряла съм изцяло с тренировките, защото имам причини да не го правя до края на бременността. Приела съм го, но вече нямам търпение да започна отново, да си вляза в познатия ритъм.
Остави това, че тялото ти изглежда по различен начин, не така, както си свикнал да го виждаш, и харесваш, но и спорта е вид терапия. Това препоръчват и психотерапевтите, защото когато човек тренира, изразходва енергия, отделя хормони, от които след това се чувства много по-щастлив.

– В “Като две капки вода”, където се появи неотдавна като гост звезда, отново пя като звяр! Говорихме си преди интервюто, че си имала различно усещане в този момент.. Какво беше то?
– Честно казано и аз преди не си бях усещала гласа толкова мощен, както в този момент на сцената на “Капките”. Добре го каза – като звяр (смее се). Много странно се чувствах, наистина необяснимо… Със сигурност е заради детенцето в мен. Нямам представа как е възможно и се случва това, но имах една непозната стабилност в гласа си. Необяснимо е, защото по логика би трябвало да е обратното заради човечето, което нося в себе си… би трябвало да е по-трудно, по-тежко, а при мен беше обратното.
– И не си от суеверните майки, щом се показа пред всички и призна за бременността?
– Не, гледам да не съм. Бях твърде дълги години като дете изключително суеверна и това много ме натоварваше, чисто психически. Сега се старая да съм максимално необременена от това кой какво казал, написал, защото това е нещо, което само пречи, не ти помага. Е, от време на време ми идват някакви мисли за това и онова, но е в рамките на нормалното.
– Ти не говориш за човека до себе си, а любовта ти към него промени изцяло живота ти… И преди сме си говорили за личния ти живот, за любовта, но сега намирам голяма разлика в теб.
– Наистина е така. Не говоря за човека до себе си, да, защото си го пазя само за себе си. Може би това е вече някакъв вид суеверие. Решила съм да бъде така с този човек, в тази връзка, защото осъзнах, че нещата се случват, когато си готов. И когато срещнеш такъв човек, който да промени живота ти не на 180, а на 360 градуса, да промени мирогледа и виждането ти за любов.
Всичко това се случва, когато си извървял някакъв път, който е било нужно да извървиш. Има хора, които нямат нужда да извървят моя път, за да разберат това, но има и хора като мен, които трябва явно да научат някакви уроци, и чак тогава да срещнат човека, който да им разкрие истинските взаимоотношения, любовта и чистотата в тях.
Познавам хора, които много по-рано са успявали да намерят такъв човек, да разсъждават по този начин, да са наясно какво искат, явно при мен не е било така досега. Сега се чувствам добре.

– А виждаш ли се в един момент и като булка?
– Да ти кажа честно не много може би. Хем ми харесва самата идея да се облека в булчинска рокля и това да е най-феноменалната рокля, която ще облека в живота си, тъй като съм ценител на модата, хем самото събитие не ми вдъхва, каквото е нужно, за да се случи. По-скоро не вярвам в брака като институция. Но ако ми предложат сигурно ще приема, разбира се (смее се).
– Точно щях да те попитам на какво мнение е мъжът до теб по този въпрос?
– И той не е много голям фен, тъй че сме си добре така. Щастливи сме.
– Със сигурност вече сте наясно с пола на бебето, но пък не си го обявявала, както е модерно днес – с клипче с пукане на балони?
– То това не идва от България според мен, но е модерно, да. Преди много яростно опонирах на такъв тип изпълнения и видеа, особено когато са публични, но като се замислиш, ако ти носи само и единствено позитивна емоция, значи е нещо хубаво. Аз съм позитивен човек.
Всъщност ние вече си направихме такова парти, но нямам намерение да поствам кадри или видеа публично за него. Идеята да си създадеш такава емоция, да си избереш хора, които да пазят тайната, започна впоследствие да ми харесва, иначе преди и мен ме дразнеше (смее се).

– А име избрахте ли си?
– Да, избрали сме си и име. Май сме готови (смее се)
– Как си представяш да продължи живота ти след появата на детето? Ще продължиш ли да се занимаваш с музика или ще направиш пауза?
– О, имам цялата енергия и желание да продължа да се занимавам с музика. Аз и сега не съм спирала, ходя по участия.
– Още ли ходиш по участия? Не ти ли тежи вече корема?
– Ходя, да. Изморявам се със сигурност по-бързо отпреди, но не ми тежи все още така, както предполагам, че ще ми тежи в деветия месец. Добре съм си сега, да чукам на дърво. Не съм и с толкова огромен корем, макар че сега той расте стабилно./show.blitz.bg
Интервю на Анелия ПОПОВА

Източник: blitz.bg
Next Post

Горчиво! Софи Маринкова каза "ДА" на известен журналист СНИМКА

Актрисата София Маринкова и любимият й – радиоводещият Драгомир Симеонов скоро ще се вземат официално, след като той предложи най-неподозирано брак на любимата си, падайки на колене в популярно предаване. Тази неделя в 12:30 в “Търси се” зрителите ще могат да видят първите емоции на сексапилната актриса, която видяхме в […]

Subscribe US Now