Никол Шерцингер отново показа плочки

Никаква вълна не може да повали Никол Шерцингер. Като истинска повелителка на водата, изпълнителката умело балансира върху дъската за сърф, за да ни увери, че е толкова силна, колкото и красива.
Точно това ни показва певицата в нова публикация в Instagram, където освен добрия си баланс, тя за пореден път демонстрира и перфектна физическа форма.
Без притеснения Никол показва своя релефен корем и стегнатите си бедра в син бански, който идеално пасва на небето и водата около нея.
“Притеснявайте се по-малко. Гребете повече”, озаглави поста си певицата от Pussycat Dolls.
Харесванията и коментарите не закъсняват. Някои от феновете ѝ изразяват възхищението си от визията ѝ, а други оценяват уменията ѝ да балансира перфектно. А трети просто я обожават: “гледам те и виждам слънце”. За по-малко от два дни публикацията вече има над 30 хиляди позитивни реакции и стотици положителни отзиви.
Когато става въпрос за изваяното тяло на Никол, тя неведнъж е казвала, че фитнесът е един от виновниците за това. А отдадеността ѝ е половината от битката. Брюнетката обича да се предизвиква, включвайки в тренировките си всякакви приспособления за повече съпротивление и трудност. Ленти, тежести, топки, гири и каквото има под ръка. И всичко това, за да получи резултата, който всички виждаме.
Никол Шерцингер би могла да обори всеки, който смята, че фитнесът е скучен и еднообразен. В режима си певицата включва скокове, спринтове на бягаща пътека, напади и др., за да тонизира тялото си по време на всяка тренировка, припомня Woman’s Health.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Коварната болест, с която се бори Джейн Фонда

Джейн Фонда е диагностицирана с неходжкинов лимфом и е започнала химиотерапия. Това сподели самата актриса и активистка в публикация в нейния профил в Instagram.  “Това е много лечим рак. 80% от хората оцеляват, така че се чувствам голяма късметлийка”, написа тя. Неходжкиновият лимфом е рак на имунната система, уточняват от CNN. Фонда […]