Нова доза снимки по бански от Салма Хайек

Фенове сме на Салма Хайек не от вчера и днес, а тя определено знае как да радва и забавлява милионите си последователи в социалните мрежи. Разбира се, най-любими са ни снимките й по бански.

В това отношение актрисата е щедра, но с мярка. А последните й “подаръци” дойдоха преди броени дни от последната ѝ ваканция.
Хайек се радва много слънце и настроение, като не пропусна да зарази и нас с него. Просто няма как да не ни стане хубаво, като видим 55-годишната мексиканка в черен бански от две части.
“Готова са седмицата”, написа Салма под кадъра. От това, което се вижда зад гърба ѝ, можем да заключим, че отново се намира на някой райски остров, на когото с драго сърце и ние бихме започнали седмицата си, било то и работна такава. 
Феновете на Салма не забравиха да я затрупат с комплименти за това колко страхотно изглежда за възрастта си и в каква добра форма е. А ние не можем да бъдем по-съгласни с тях. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Анджелина Джоли срещу Брад Пит - сагата продължава

Още през 2016 г. е заведено анонимно дело, в което твърденията на ищеца са, че е бил нападнат от тогавашния си партньор докато са били заедно на борда на частния си самолет. Чак сега обаче става ясно кои две известни личности касае въпросното дело. А това е именно бившата вече […]

Subscribe US Now