Опипване под дрехите – обвиненията срещу Джейми Фокс

Проблемите следват известните личности навсякъде, като през последните години не един и двама известни мъже бяха обвинени в сексуален тормоз или изнасилване.
Последно това се случи с рапъра Diddy, но той бързо успя да постигне споразумение с бившата му Каси. Сега обаче под прицел е Джейми Фокс, който преживя тежки няколко месеца след като прекара в болница няколко месеца.
Актьорът все още отказва да разкрие какво точно се е случило с него, но вече е по-добре и се връща към ангажиментите си. Но от Variety разбираме, че срещу Фокс е заведено дело за сексуално насилие.
Жена на име Джейн Доу твърди, че през 2015 г. Фокс я е насилил, докато са били на бар на покрива на сграда. В документите по делото се казва, че Доу е била с приятелка във въпросния бар в Ню Йорк, а по същото време и самият актьор е била там.
Тя и приятелката ѝ са го забелязали и са отишли при него, за да се снимат, но след това Джейми Фокс е започнал да прави комплименти за външния вид на Доу. Като се твърди, че я е сравнил с актрисата Габриел Юниън.
След това Фокс я е завел в по-затънтен ъгъл на бара и е започнал да я опипва по гърдите под дрехите ѝ. И това не е всичко, защото Джейн Доу твърди, че без нейно позволение Джейми Фокс си е пъхнал ръката в бикините ѝ и я е поставил пръстите си върху и във вагината и ануса ѝ.
От документите по делото става ясно, че охрана е видяла всичко случващо се, но умишлено не се е намесила. Фокс пък се е отдръпнал едва когато приятелката на Доу е приближила, за да провери какво се случва.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ева Лонгория има какво да ни каже

Ева Лонгория несъмнено е сред актрисите, на които много жени по света искат да подражават. Тя има успешна кариера, сплотено семейство и привлекателна външност. За последното мнозина сигурно си мислят, че се постига най-вече благодарение на скъпи процедури и козметични продукти. И отчасти биха били прави. Но ако попитаме самата […]

Subscribe US Now