В какви отношения си Парис и Ники Хилтън

За разлика от сестра си, Ники Хилтън не влиза толкова често в светските новини. Вероятно защото е отделила най-голяма част от времето си на това да отглежда вече трите си деца със съпруга си Джеймс Ротшийлд.
В началото на юли 38-годишната Ники стана майка отново.
Тя е родила момченце, чието име все още не е оповестила. Семейство Хилтън-Ротшийлд има още две деца – петгодишната Лила-Грейс Виктория и четиригодишната Тиодора Мерилин. Именно с последната Ники Хилтън сподели любопитна снимка.
“Когато авиокомпанията загуби багажа ти и трябва да вземеш дрехи назаем от сестра си”, пише тя към снимка в Instagram, на която се вижда, че е облечена със суичър с надпис “Аз обичам Парис”.
Ники и дъщеричката й Теди очевидно са някъде край морето макар тя да не уточнява дестинацията, на която са пристигнали със загубен багаж.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кали в изненадващ дует с българката, която разплака французите ВИДЕО

Двете певици се запознават покрай френската версия на култовата песен на Кали “4-4-2”, изпълнена от нашумялата Тик Ток сензация – Алекс Панайотова. Родената в България французойка взриви мрежата с кавъри на поп фолк хитове на френски. Едно от най-успешните изпълнения на момичето, което трогна френските сърца, изпълнявайки български фолклор от […]