Жизел Бюндхен откровена както никога след развода

Новината за развода на Жизел Бюндхен и Том Брейди през 2022 г. беше доста изненадваща предвид 13-годишния им брак, който изглеждаше стабилен. Сега обаче и на двамата им се налага да поделят грижите за двете си деца – Бенджамин (14 г.) и Вивиан (11 г.).
В ново интервю за Harper’s Bazaar моделът за първи път говори толкова откровено след раздялата – за предизвикателствата в отглеждането на тийнейджъри като самотна майка, за преоткриването на себе си, както и бъдещето.
Пред изданието Жизел Бюндхен разкрива, че иска да предаде най-важните уроци за живота на децата си. В момента те са на същата възраст, на която е била самата тя, когато е напуснала дома си в Бразилия, за да започне кариерата си на модел.
“Ако не се учиш тук и сега, тогава кога и с кого? Начинът, по който оправяте стаята си, начинът, по който организирате и оправяте леглото си, е начинът, по който ще живеете”, споделя моделът.
Тя не крие, че децата ѝ понякога я отблъскват и избягват, но разбира поведението им, предвид, че са тийнейджъри, а и им се налага да прекарват времето си в два дома с различни правила.
Майчинството, както се оказва, е и причината Жизел Бюндхен да започне да се занимава с джу-джицу. Първоначално всъщност записва децата си, но впоследствие и самата тя се включва.
“Мислех си, че просто ще се науча на самозащита, а и исках да съм сигурна, че децата ми ще могат да се защитят. Но след това научих за философията и начин на живот, цялата ценностна система, което беше невероятно”, разкрива моделът.
Както допълва самата тя, философията на този спорт е съвпадала напълно с начина, по който е живяла. “Това е вярата в смелостта и честността и всички неща, които намирах за важни в моята ценностна система и са ме ръководили в живота ми”, уточнява Жизел Бюндхен.
И споделя, че усилията за дисциплина при децата ѝ действително дават резултат. Така например те преди изобщо не са били организирани, за разлика от сега.
А Жизел Бюндхен едва ли може да бъде по-добър пример за тях щом става въпрос за дисциплина. Освен джу-джицу, тя практикува и медитация, пилатес, прави и тренировки с тежести.
Раздялата на модела със съпруга ѝ може и да е била най-голямата промяна, която ѝ се е случила в личен план, но очевидно лошите спомени са вече в миналото. Защото сега Жизел е щастлива и споделя, че намира щастие дори и в малките неща.
“Простите неща са най-добрите. Продължавам да се опитвам да се връщам към тях. В края на деня това са нещата, които ме правят най-щастлива”, допълва тя.
Друго, което моделът признава, че поддържа духа ѝ силен, е устойчивостта към чуждото мнение.
“Не мога наистина да се тревожа за това, което другите хора казват за мен, защото това, което казват за мен, не е моя работа. Това е нещо тяхно, което се опитват да проектират върху мен. Ако позволя да бъда засегната от това, никога няма да изживея моята истина”, споделя още Жизел Бюндхен.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как екипът на една тенисистка стана повод за подигравки

Онс Жабер не успя да премине в третия кръг на Australian Open, защото бе спряна на тинейджърката Мира Андреева, която продължава да се представя изключително силно. Въпреки че записа едва два мача на турнира, Жабер успя да накара доста хора да говорят за нея. И по-точно за избора ѝ на екип. Тунизийската […]

Subscribe US Now