Приключенското лято на Карин Околие

Само преди няколко месеца видяхме колко всъщност издръжлива и физически, и психически е Карин Околие покрай участието ѝ в “Survivor: Скритият идол”.
Но пък знаем и че не е задължително спринтьорката да участва в риалити, за да посещава екзотични и далечни дестинации. От профила ѝ в Instagram разбираме, че това лято е решила да го посвети на пътуване до два острова.
Първият е Тенерифе, който може и да се води като испанска територия, но е много по-близо до Африка, отколкото до Испания. От снимките, които Околие публикува, виждаме, че е посетила няколко плажа на острова.
И е останала очарована най-вече от факта, че те са били покрити с черен вулканичен пясък, което съвсем характерно за там. Успяла е да се докосне и до абсолютно див плаж. 
А освен посещаването на красиви плажове, Карин Околие е решила да се пробва как е с гребането. Признава, че е новобранка в каяка, но пък е пълна с желание.
Физическите активности обаче не спират дотук за Околие, която в един от последните си постове, ни показва, че е сменила Тенерифе с друг остров – Мадейра, където пък се е любувала на красивите планини и невероятни гледки, които се откриват.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Първо в БЛИЦ! Халваджиян изрита Фънки и Хилда от журито, на тяхно място сяда тази секси мацка СНИМКА

Зрителите с голямо нетърпение очакват старта на новото шоу “Звездите в нас”, което е ще наподобява любимото “Като две капки вода”, но учатсниците няма да бъдат популярни личности, а съвсем обикновени хора.  Този път продуцентът Маги Халваджиян се е вслушал в съветите на зрителите и е изхвърлил от журито втръсналите […]