Най-важните жени в живота на Ballan

Естествено, денят на жената е повод мъжете да обърнат повече и по-специално внимание на жените в живота си, отколкото в обикновен делничен ден. И повечето наистина го правят.
Точно като Калоян Димитров, по-известен в социалните мрежи като Ballan, който използва профила си в Instagram, за да поздрави двете най-важни жени в живота си за празника.
На половинката си Надежда той благодари, че е избрал именно него за “съмишленик в живота”. “Благодаря ти, че ме правиш по-добър. Благодаря ти, че си толкова красива и добра. Благодаря ти, че си толкова добра майка. Благодаря ти за всеки един ден. Обичам те завинаги!”
За своята майка Ballan написа също, че ѝ благодари, но за това, че е го е отгледала и направила почтен човек. “Благодаря ти за уроците. Благодаря ти за прекрасното детство. Благодаря ти за подкрепата. Благодаря ти, че избра мен за твой син. Обичам те.”
Той също така поздрави и всички други дами за празника, като написа, че без тях нищо няма смисъл.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Киану Рийвс даде името си на бактерия

Каквото и да направи Киану Рийвс – на екрана или в реалния живот, предизвиква възхищение. Дали ще дарява за благотворителност, ще кара собствената си марка мотори или ще се снима в поредния геройски екшън, той е пример за подражание. Влиянието на канадския актьор е толкова голямо, че група немски учени […]

Subscribe US Now