Златка Райкова захапа остро Благо и майка му

Златка Райкова може и да е продължила напред с живота си, но пази лошите спомени и изживявания от съвместното ѝ съжителство с Благой Георгиев.

В нова порция въпроси и отговори в Instagram, Златка за пореден път сподели разочарованието си от бащата на сина си Благой-младши. За момченцето се грижи изцяло тя и Карен, сподели плеймейтката. Припомняме, че в момента бившата футболна звезда е един от участниците в Survivor. Русата Златка, която очаква второ дете в момента, не си спести за пореден път коментар по адрес на Джизъса и неговата майка.

“Благой Георгиев полага ли грижи за сина си?”, пита последовател на Златка, а тя му отговаря: “Положиха грижи с майка му да лъжат най-безцеремонно по телевизията”.
Райкова визира думите на Румяна Георгиева, майка на Благой, която преди година в интервю заяви, че отношенията ѝ със Златка били сложни и обтегнати. “Отношенията ни се обтегнаха, когато тя роди малкия Благо. Една година не си говорихме. Като цяло бяхме против тази връзка”, каза тогава майката на Джизъса. Преди дни Златка и Карен отпрашиха на ново пътешествие, но този път в италианската столица. Двамата посрещнаха 14 февруари именно в един от най-красивите и романтични градове в Европа, пише vbox7./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Земетресение разлюля Албена Вулева в Кипър, тя изпадна в паника

Земетресението в Кипър притесни журналистката Албена Вулева, която от две години живее извън пределите на България. Оказа се, че трусът е бил доста силен, а сигнално жълтата водеща разказа през какъв ужас минават хората там. За първи път Вулева показва слабост и притеснение, страхувайки се за живота си. Трусът всъщност […]