Земетресение разлюля Албена Вулева в Кипър, тя изпадна в паника

Земетресението в Кипър притесни журналистката Албена Вулева, която от две години живее извън пределите на България. Оказа се, че трусът е бил доста силен, а сигнално жълтата водеща разказа през какъв ужас минават хората там.

За първи път Вулева показва слабост и притеснение, страхувайки се за живота си. Трусът всъщност е с епицентър Турция и е с магнитуд над 6, затова силно се е усетил от жителите в Кипър.
“Бая се усети…Аз съм на приземен етаж и леглото се тресеше. Строителството в Кипър е предимно ниско,  ама аз съм във висок комплекс…А и, честно казано в Пафос не е баш толкова ниско..”, споделя Вулева. 

Тя заяви пред приятелите си в социалните мрежи, че й е много мъчно за хората в Търция и Сирия, които от няколко дни са подложени на ужас от мощни трусове, а телата на затиснати хора все още лежат под отломките на сградите.
Преди няколко години Албена замина за Кипър за сезонна работа, но в последствие реши да остане там и да работи, вместо да се бори с предубеждението в България и това, че всички я свързват с предаването “Сигнално жълто”. След него тя не успя да си намери друга работа в някоя медия, което я принуди да търси други начини за изкарване на прехраната./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Всички са изумени от Татяна и това, което направи в "Сървайвър" ВИДЕО

Фолк звездата Татяна е сред ВИП участниците в новия сезон на “Сървайвър” и с поведението си бързо успя да събере стабилна фенска маса, която със сигурност ще я подкрепя напред в състезанието.  Пайнерката засега не се замесва в скандали и интриги, а вместо това гледа да внесе позитивно настроение сред […]