Роклята на Емили Ратайковски за която всички говорят

Що се отнася до модата, Емили Ратайковски може да ни научи на не едно или две неща за това как да изглеждаме секси.
През последните години тя редовно приковава внимание и погледи към себе си с дръзките си визии. Една такава, която е останала запечатана в съзнанието ни, е тази от 2016 г., когато на парти на Harper’s Bazaar тя се появи в доста предизвикателна черна рокля.
Роклята е наистина красиво изработена, обшитата цялата с пайети. Дело е на дизайнера Julien Macdonald и няма как да не направи впечатление, че е толкова изрязана, с дълбоко деколте и почти без гръб, че не оставя много на въображението, пише E! News.
По думите на Емили Ратайковски това е “най-противоречивата рокля”, която някога е обличала.
“Бях на 20 години и просто не бях забелязала, че е толкова секси”, споделя тя и признава, че дори цяла драма се е заформила заради провокативния ѝ тоалет.
Той е бил определян и като “изключително вулгарен”, но на подобни коментари Емрата се е научила да не обръща внимание. Според нея, когато човек е на червен килим е нормално да търси внимание с външния си вид, нали затова все пак е точно на червения килим.
“Това е част от работата ти като знаменитост”, казва още Емрата.
Освен това тя си признава, че все още харесва тази рокля, мисли, че изглежда страхотно в нея и дори и грам не съжалява, че я облякла на тогавашното събитие.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненада! Къде отиде Хепи Ванче и защо не е във "Фермата"? СНИМКА

Поредна неочаквана изненада от “Фермата” този път поднесе Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче, която май вече не крие, че е напуснала патриотичния формат най-вероятно заради поредицата от издънки, някои от които вече станаха достояние на зрителите. Яхтената стюардеса, която победи в преден сезон на риалитито, вече от няколко дни показва в профила […]