Заболяването, заради което Адел не може да се върне в Обединеното кралство

Адел е постоянен жител на Лос Анджелис от 2016 г. и по всичко изглежда, че няма намерение скоро да напуска града. Миналата година дори си купи там имение, за което се твърди, че е на стойност 58 милиона долара.
Нещо повече – наскоро Адел сподели пред The Hollywood Reporter, че изобщо не планира да се завърне в Обединеното кралство и че Лос Анджелис много ѝ харесва. Най-вече времето.
“Имам много лоша сезонна депресия, така че времето тук е изключително добро за мен. А това е малко странно, защото се определям като истинска британка”, казва изпълнителката.
Всъщност Адел страда от повтаряща се форма на депресия, която настъпва през зимата и се характеризира с изключителна умора, оттегляне от социална дейност, трайно понижено настроение и повишен апетит.
Именно това е и причината да загърби Лондон. Но това не означава, че той не ѝ липсва. “Напротив, изпитвам носталгия по родния град. Но ми липсва онзи Лондон отпреди всички неща, които се случиха в живота ми последните години.”
Миналия месец Адел най-сетне разкри, че се е омъжила за приятеля си – спортния агент Рич Пол. “Винаги сме знаели всичко един за друг от деня, от деня, в който се събрахме.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

С какво се похвали кралицата на Бутан

В началото на септември стана ясно, че кралят и кралицата на Бутан са се сдобили и с трето дете. Самата кралица Джетсун Пема съобщи в профила си в Instagram, че на 9 септември е станала майка на момиченце. Традицията в планинското кралство обаче повелява името на детето да не се […]

Subscribe US Now