Това ли е жената до Брадли Купър

Откакто се раздели с Ирина Шейк през 2019 г., Брадли Купър не е влизал в полезрението ни с новина, че отново е намерил любовта.
Е, на няколко пъти имаше слухове и съмнения, че с Шейк отново са дали шанс на любовта си, но те се оказаха неверни. Сега обаче разбираме, че на актьора може би най-сетне отново му е провървяло.
Според Page Six от няколко месеца Купър излиза с Хюма Абедин, която преди беше омъжена за бившия конгресмен Антъни Уейман и от когото има едно дете. Твърди се, че главният редактор на Vouge Ана Уинтър е запознала двамата.
Интересното обаче е, че и Брадли Купър и Хюма Абедин се появиха на тазгодишната MET Gala, но не заедно. Миналата година съветничката на Хилари Клинтън за президентските избори, които тя загуби от Доналд Тръмп, разкри в книгата си Both/And: A Life in Many Worlds повече за отношенията са бившия си мъж и секс скандала около него, пише People.
През 2017 г. стана ясно, че той е изпращал съобщения със сексуален контекст, както и снимки, на 15-годишно момиче. За което бе осъден на 21 месеца затвор. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хари и Меган - с официална мисия

Не минава и седмица без да научим поредната новост около Хари и Меган. След като принцът успя да осъди вестник за клевета и продължава съдебната си битка за осигуряване на охрана на семейството си във Великобритания, сега се пренасяме в Ню Йорк. Там херцозите на Съсекс ще участват в Генералната […]