Кортни Кокс отвърна на Кание Уест

Никой не може да се заяжда безнаказано с приятелите на Кортни Кокс. Актрисата, която познаваме най-вече като Моника Гелър от “Приятели”, брани със зъби и нокти сериала, който я изстреля на върха. Прави го по начин, който ни кара да се разсмеем, но и показва, че въобще не е безразлична към негативния коментар на Кание Уест.
А Кание Уест смята, че “Приятели” не е забавен. Нещо, на което Кортни, без губи време, отговаря подобаващо.
Според публикация на рапъра в Instagram, която в последствие беше изтрита, много от старите му постове не са написани от него. Включително един отпреди две години, в който заявява, че не намира сериала “Приятели” за забавен. “Всъщност не съм написал “Приятели” също не беше забавен”, но ми се иска да го бях направил”, обяснява той.
Кортни Кокс му върна жеста както само тя знае – с иронично и подигравателно видео. На него я виждаме да танцува на хита на рапъра от 2008 г. “Heartless”, докато разглежда Instagram и изведнъж погледът ѝ приковава неговият пост.
Докато камерата показва в близък кадър изречението “Приятели” също не беше смешен”, актрисата яростно спира песента и хвърля телефона си, преди да се отдалечи. В текста към публикацията ѝ пък виждаме сгрешено написано (съвсем умишлено) името на рапъра: “Обзалагам се, че старият Кайни е смятал “Приятели” за забавен.”
Клипът има повече от 340 хиляди зрители, като над пет хиляди от последователите ѝ коментират отговора ѝ, отбелязва New York Post.
Кание Уест, който си даде известно време почивка от социалните мрежи, се завърна миналата седмица в Instagram, за да обсъди бизнес начинанията си. Темата обаче бързо се смени, когато започна да коментира за семейството си и своята пристрастеност към порното. “Холивуд е гигантски публичен дом. Порнографията унищожи семейството ми. Справям се със зависимостта, която Instagram рекламира. Няма да позволя да се случи с Норт и Чикаго.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бритни Спиърс и Елтън Джон - отново на върха

За Бритни Спиърс и Елтън Джон винаги се е говорело много. И то най-вече поотделно. Но откакто те наскоро пуснаха дуетното си парче “Hold Me Closer”, нямаше как да не се заговори и за двама им заедно. Но за да не звучи това подвеждащо, сякаш са станали двойка, уточняваме, че […]