Женска омраза заля бившия секссимвол Петър Антонов

Бившият секссимвол Петър Антонов, който години наред размекваше женските сърца с романтично-синия си поглед, изведнъж се превърна в тяхна мишена и повод за злобни коментари.

Магнетичният актьор предизвика омразата на нежния пол с ролята си на безсърдечен насилник в новия сериал „Мен не ме мислете“ – факт, който, оказва се, изобщо не го притеснява.

Повечето зрителки, които навремето въздишаха по Петър, сега не могат да го познаят в образа на организатора на сватби Павел Биков. Героят му в поредицата се прави на добряк, но крие същност на женомразец и насилник, готов да стигне до крайности, ако жертвата не се подчини на прищевките му. С внимание и фалшива загриженост той успява да спечели доверието на самотната майка на две деца Яна (в ролята Весела Бабинова), след което я отвлича.
Убедителното превъплъщение на Петър предизвика вълна от гневни коментари сред потребителките в женските форуми, които си искат обратно „предишния Петър“ и не могат да се примирят с образа му на психопат. Самият той реагира спокойно на истерията. „Отдавна не се интересувам как изглеждам, нито кой какво мисли за особата ми. Чувствам се здраво стъпил на земята и се вълнувам най-вече от актьорските предизвикателства пред мен“, категоричен е той./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Наско Колев и Лидия вече не крият, че са гаджета! Ето къде се появиха заедно СНИМКИ

Бившият на Мария Илиева – Наско Колев и фолк звездата Лидия вече не крият, че са новата светска двойка.  Мекоговорящият варненец следва плътно изгората си на нейни участия и следи изкъсо да му я отмъкне някой. Наш репортер го видя на последното й участие в столицата и забеляза, че знае […]